2014/02/26

makuuhuoneen seinällä


Koska naiselle on oikeus muuttaa mieltään, on huonekaluja järjestettävä uuteen uuteen uskoon säännöllisin väliajoin. Siispä makuuhuoneeseen rakentunut työpiste siirtyi muutama viikko sitten työ-/vierashuoneeseen, mikä sinällään on ihan looginen paikka työpöydälle.


Pöydällä ollut nimitaulu piti naulata seinään aiempien kaveriksi ja se sai vielä seurakseen muutaman uuden kortin, joista erityisesti innostuin tuosta kivipaperisakset-aiheisesta.


Samassa yhteydessä muutama vanha matkalaukku työhuoneesta muutti makuuhuoneeseen, samoin vanha talonpoikaistuoli, joka on ollut matkassani siitä saakka kun kotikodista omilleni muutin. Tällä järjestyksellä mennään, kunnes se toiseksi taas muutetaan! ;) Enhän ole ainoa, jolla huonekalut säännöllisin väliajoin haluavat uuteen paikkaan?

-Piia

16 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kauniilta! Tuo kivipaperisakset-kortti on ihana, hauska! Ja täältä löytyy myös yksi tavaroiden paikasta toiseen siirtelijä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :) Kortti piti hankkia ihan useammassa värissä kun niin kiva oli, voi sitten vaihdella sitäkin jos siltä tuntuu! ;)

   -piia

   Poista
 2. Tosi kauniilta näyttää :) Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ja mukava keskiviikko olikin kun tänään alkoi pieni hiihtoloma! :)

   -piia

   Poista
 3. Hei, täällä hengenheimolainen. Tavarat vaihtaa paikkaa säännöllisesti. Piano on haasteellinen eikä oikein pidä siirtelystä. Parhaimmillaan/pahimmillaan siirsin jopa puiden ja pensaiden paikkaa puutarhassa :) hyvältä näyttää btw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, piano on kyllä paha! Ja tunnusta itsekin siirtäneeni pihalla puita sekä pensaita! :D

   -piia

   Poista
 4. Kivalta näyttää!! Siirtely ja vaihtelunhalu on ihan perusominaisuuksia tällä emännällä.. ;D Ja että tuo tuolivanhus on sitten hurmaava!

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Taitaa olla aika monen emännän ominaisuus siis! ;) Tuoli on kyllä kaunis, tykkään että uusi ja vanha sekoittuu kotona sopivassa suhteessa! :)

   -piia

   Poista
 5. Voi miten kauniilta siellä näyttää. Ja tuo vanha tuoli näyttää tosi samalta mikä meillä on miehen mummon peruja. Se on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Tälläiset tuolit ovat kyllä aarteita! :)

   -piia

   Poista
 6. Täälläkin ilmoittautuu yksi, jonka kodissa tavarat vaihtavat paikkaa usein - välillä liiankin usein. Isäntä pyörittelee päätään mutta ei pistä emännän visioille hanttiin :) hauska teksti tuossa nimitaulussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, täälläkin tuota päänpyörittelyä tapahtuu, mutta taitaa olla isäntä jos 15 vuodessa tähän tottunut! ;)

   -piia

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitti, näillä on aina tapana vähän kasvaa... ;)

   -piia

   Poista
 8. Tässä asunnossa varsinkin ensimmäisinä vuosina tuntui, että kaikki muuttui vähän väliä. Osa hyllyistä ehti nähdä kodin jokaisen nurkan :) Nyt on varmaankin joku feng shui vähäksi aikaa löytynyt, kun mikään ei ole siirtynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla feng shui kestää aina hetken, mutta jossain vaiheessa vaihtelunhalu aina vie kuitenkin voiton! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.