2014/02/23

paperille piirretty pöytäliina


Meillä on viikonloppu vietetty 6-vuotiasta neitokaista juhlien. Aikamoista hulinaa ollut ja perjantaina ei ollut ainakaan tyttöenergiasta puutetta kun vieraana oli yhdeksan tyttären kaveria, huh! Mutta mukavaa on ollut ja pääasia on tietenkin onnellinen ja tyytyväinen sankari!


Olen joitakin kertoja törmännyt netissä "pöytäliinoihin", joiden virkaa on toimittanut pöydälle levitetty paperi, joka on joko valmiiksi koristeltu piirroksin tai koristelu on tehty juhlaväen toimesta. Tämä on vaikuttanut hyvältä ajatukselta, joten päätin kokeilla sitä itsekin. Levitin keskelle pöytää voimapaperin, johon sitten piirtelin koristuksia tarjoiluastioiden muotoja hyödyntäen. Tuli suunniteltua kattaus siinä samalla ja herkkujen asetteleminen pöydälle kävikin käden käänteessä! Lapset olivat innoissaan kuvioista ja siivous se vasta kätevää olikin, sen kun rullasi paperin pois ja pisti takkaan!

 
Synttärihulinaa seurasikin sitten shokkihiljaisuus kun lapset lähtivät tänään muutamaksi päiväksi hiihtolomalle mummilaan, aina yhtä omituista! :)

-Piia

14 kommenttia:

  1. Kiva idea, pitääpäs joskus itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii monella tavalla, paperiinhan voisi kirjoittaa mitä mikäkin ruoka/syöminen on tai istumapaikat, mitä ikinä keksiikään! :)

      -piia

      Poista
  2. Nerokasta. Ei oo muuten tullut mieleenkään. Tää on niitä hetkiä, kun näkee jotain ja päässä jyskyttää vaan: Tietenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Just tuli mieleen ainakin kymmenen juttua miten tätä voisi hyödyntää! :D

      -piia

      Poista
  3. No hu miten kiva idea, jälleen :) taidan tuhertaa itse merirosvoaiheisen pöytäliinan synttäreille! vaikka aarrekartan!

    VastaaPoista
  4. Loistoidea, paljon mahdollista että kuukauden päästä 2.v-bileissä meillä tulee myös olemaan samankaltainen pöytäliina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvä pöytäliinamalli, suosittelen! ;)

      -piia

      Poista
  5. Täähän on loistoidea! Ja kun ei ole kovin kummoisella piirustustaidolla paiskattu, voi piirtää paperin läpi vaikka lehdistä jos jonkinmoisia hienouksia. Innostuin oikein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta! En minäkään mikään da vinci ole, mutta tuollaisiin kiemuroihin taidot riitti :)

      -piia

      Poista
  6. Äh, miten sä raaskit sen takkaan viskata? :) Hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli raaskia, sen verran oli jo kakkua ja muuta sen kautta kaksien juhlien jälkeen lautaselle kulkeutunut! ;D

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.