2014/02/06

Paloni pop-up shop vinkki


Moni on varmaan viime viikkoina lukenut Palonin, muun muassa vaatteita, koruja ja sisustustuoteita itsenäisiltä suunnittelijoilta myyvän liikkeen konkurssiuhasta sekä hyvistä uutisista, kuinka konkurssilta on nyt vältytty Palonille sadelleen tuen myötä. Käsitöitä itsekin tekevänä sitä arvostaa erityisen paljon kotimaisia yrityksiä, jotka edistävät käsitöitä ja mikä parasta ekologisista lähtökohdista tehtyjä tuotteita, hienoa siis, että Paloni voi edelleen jatkaa toimintaansa! 

Ja nyt siihen vinkkiin, tiesittehän, että Suomen Käsityön museolla Jyväskylässä on tälläkin hetkellä Paloni pop-up shop! Katutasossa sijaitsevassa pop-up kaupassa on juuri nyt myynnissä alennustuoteita ja 17.2.-16.3.2014 alkaen kaupasta on ostettavissa uusinta ja ajankohtaisinta 20 suomalaiselta tuotemerkiltä ja 25 suunnittelijalta!


Minulle tarttui ostoskassiin alesta Design Paletin Kirsi Niemelän kaunis pyöreä vuosirengastyyny sekä keraamikko Sarita Koivukosken ihanat korvakorut, joista tuli heti uudet suosikkini! Tyyny taas löysi paikkansa aulan tuolilta, kuin tehty siihen!

Kannattaa siis ehdottomasti poiketa Kauppakadulla ainakin kahdesti, ensin alessa ja myöhemmin ihastelemassa uutuuksia! 

-Piia

7 kommenttia:

 1. Hei kiitti vinkistä! Täydellistä, että Pop Up on auki vielä hiihtolomaviikolla, sillä silloin ois tarkoitus suunnata Jykylään. Pakko päästä tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa Marjukka käydä ehdottomasti, muutakin mukavaa on museokaupassa tarjolla! :)

   -piia

   Poista
 2. Tuo tyyny on kyllä todella kaunis! Tuo mieleen Nao Tamuran Artekille suunnitteleman jakkaran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny on kyllä ihana niinkuin koko Lumo-mallisto. Vuosirenkaita tosiaan on käytetty niissä Artekin jakkaroissa, luonnosta löytyy kyllä ne kauneimmat jutut! :)

   -piia

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä paikan päällä pyörähtämässä!

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä! Ehdottomasti täytyy käydä!

  VastaaPoista
 5. Käykäähän Liina ja Melina tekemässä hyviä löytöjä! :)

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.