2014/02/02

Monster High -synttäritMeillä vietettiin tuossa taannoin 6-vuotissynttäreitä. Neiti oli kutsunut muutamia kavereita ja teemaksi halusi Monster High:n: pinkkiä ja mustaa.

 

Tarjoilut olivat tyttären suosikkeja, mutta pinkillä ja mustalla värillä koristeltua. Siis macaroonseja, porkkanamuffineita sekä karkkia ja sipsejä. Keksit tein tällä sokerikeksireseptillä ja muotin olin jo aiemmin hamstrannut WarpZone Printsiltä, jossa on muuten aika jänniä muotteja esm. eri TV-sarjoihin liittyen. Näiden keksien teko oli ehkä älyttömintä, mitä olen hetkeen tehnyt. Ja se on paljon sanottu se.
 
 
Synttärilahjaksi neiti sai meiltä kotiväeltä Draculaura-nuken. Se vain oli piilotettu tuolla tavoin kakkuun, joten urakkana oli ensin syödä se esille. Uskaltauduin kokeilemaan "barbiekakkua" huomattuani täältä, että hameenhan voi tehdä kuivakakkuvuokaa käyttämällä. Myös sokerimassa- ja vaahtokarkkikuorrutteita kokeilin ekaa kertaa kakun päällystämisessä. Se onnistuikin melko hyvin. Vain pinkki vaahtokarkkimassa repesi hieman kakun päälle nostettaessa.

 
Muuten synttärit menivät diskoillessa ja piirrellessä ja kikatusta riitti.


-Paula

6 kommenttia:

 1. Hieno kakku! Meillä oli juuri prinsessajuhlat, mutta ensi kerralla kuulemma pitää olla monstereita. Ehkäpä siis pääsemme matkimaan :-)

  Onnea sankarittarelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se meilläkin oli viime vuonna prinsessoja ja nyt monstereita. Mikäs siinä, pitää ottaa ilo irti aina kulloisestakin innostuksesta.

   -Paula

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Onnistui yllättävän hyvin maun jaulkonäön suhteen, mikä on minulle kyllä hirmuinen saavutus!

   -Paula

   Poista
 3. Wau, mikä kakku! Mahtavia teemaideoita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että jos minulta jokin kakku onnistuu, niin se on sitten helppo. En ole kummoin sokerileipuri.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.