2013/07/26

Toisessa käytössä - osa 1
Ostin poikani huoneeseen edelliseltä kesätyöreissulta messujen sisustusmyymälästä Kodin1:n Annon Lankku-verhon, jota olin jo pitempään huoneeseen miettinyt. Mallailin verhoa aikani ja päädyin samaan lopputulokseen kun hunajaisen-blogin Riikkakin vähän aikaa sitten eli olkoon huoneessa värejä niin kauan kun ne vain lapselle kelpaavat! Siispä verho on nyt toisessa käytössä, olohuoneen ruokapöydän päällä pöytäliinana ja passaa kyllä siihen minusta valtavan hyvin! Pysyköön lastenhuoneet edelleen kovin väripilkkuina! :)

-Piia

2 kommenttia:

 1. Onpa hauska huomata, että muutkin harrastavat tätä tavraoiden käyttämistä eritarkoituksessa kuin tavaran alkuperäinen tarkoitus :-) Itse ostin vuosi sitten kaksi Marimekon pöytäliinaa ja laitoin ne keittiön verhoiksi. Tykkään muutenkin, että verhot saisivat olla raskaampia kuin usein verhokankaat ovat, joten pöytäliinat olivat juuri minun makuuni sopivia verhoiksi. Ja lisäksi ne olivat normiverhoa leveämpiä, mikä oli myös hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi vain useamminkin osata ajatella vähän laatikon ulkopuolelle, monille asioille kun voi keksiä uusia käyttötapoja jos vain vähän mielikuvitusta käyttää! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.