2013/07/21

Kammari kesässä!

 
 
Olen tässä heinäkuun aikana kirjoitellut maalla tehdyistä pienistä muutoksista, kuten rahin tuunauksesta, tyynyjen korjaamisesta ja tuolin verhoilusta. Suurin urakka tänä kesänä on kuitenkin tehty yhdessä talon kammareista. Vaikka talo onkin nykyisin enää vain kesäkäytössä, on kuitenkin mukavaa vähitellen päivittää taloa, vaikka sitten kammari kesässä! Tätä kammaria on remontoitu viimeksi aika tasan 25 vuotta sitten, vanhan tapetin poistamisen yhteydessä seinältä löytyi nimittäin allekirjoittaneen nimmari päivämäärällä varustettuna edellisestä remontista kertoen! :)

Kammarin seinät saivat nyt uudet pinnat, ovet karmeineen maalattiin ja kammariin tuotiin uusia tekstiilejä. Yksi huoneen seinistä tapetoitiin Boråstapeterin Falsterbo-malliston mustapohjaisella sireeninoksa-tapetilla, joka on minusta valtavan kaunis ja sopii huoneeseen loistavasti! Muut seinät maalattiin hieman harmaaseen taittavalla sävyllä. Huoneessa ollut keltainen laveri maalattiin valkoiseksi ja ompelin sänkyihin uusia tyynynpäällisiä, myös mäntyiset verhotangot maalatiin ja uudet valkoiset verhot löytyivät alesta, lisäksi toin kotoa huoneeseen uuden maton sekä päiväpeiton. Muutos vanhaan on aikamoinen, kuten alla olevat ennen ja jälkeen kuvat kertovat!


Toivottavasti kesä tästä vielä lämpenee uudelleen, jotta pääsemme vielä nauttimaan maalle remontin tuloksista. Sitä ennen tosin on vielä yksi iso kesäurakka edessä omalla pihalla, 11 lavaa pihakiviä odottaisia asentajaa... ;)

Mukavaa sunnuntaita!

-Piia

4 kommenttia:

 1. Lenkkeilinkin teidän talon ohi ja huomasin pihakivet paketeissa, siinä onkin hommaa ;)

  Mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaivinkone ammattilainen puikoissaan on aluksi apuna! Tuntuu ihan hassulta, että piha oikeasti tästä valmistuu! :)

   -Piia

   Poista
 2. Ei kyllä näytä ollenkaan liian tummalta vaan aivan ihanalta. Kiva kun vinkkasit kuviin, nyt odotan kylpyhuoneen lopputulosta paljon rauhallisemmin mielin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä rakastuin tuohon tapettiin ensi silmäyksellä! :) Varmasti sopii myös kylpyhuoneeseen, täytyy tulla kurkkaamaan sitten lopputulosta! :)

   -Piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.