2013/07/11

Olohuoneen kesäkevennys

Lomalla kun ehtii hieman kotona hengähtää, eli pestä pyykit ja pakata laukut uudelleen, niin seuraavaksi alkaa mietityttämään huonekalujen paikka. Olohuoneeseemme olen haaveilut uudesta sohvasta, mutta koska se on hieman kaukaisempi haave, tein nyt pieniä muutoksia pienemmällä budjetilla.


Kesällä olkkarin paksu, harmaa matto alkoi tuntua entistä raskaammalta ja etsin pitkään riittävän isoa mattoa. Annon ihanat matot kutkuttivat, mutta ne olivat auttamattomasti liian pieniä. Niinpä lopulta kotiutin IKEAn Stockholm maton isommassa 250x350 -koossa.


Mielestäni olkkari keventyi hetkessä maton myötä, jos vertaa näihin vanhoihin kuviin. Vai mitä mieltä olette?

-Paula

2 kommenttia:

 1. Kylläpä raikastui! Kivat kuvat!

  Tuo matto on kyllä mahtava tuossa isossa koossa...Meiltä löytyy se pienempi, isokin saattaisi mahtua keittiöremontin myötä kun joutuu uuden sohvakalustuksen hankkimaan, eli karsimaan... Meniks sekavaks? :)

  Lämmintä kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Edellisen maton valitsi minulle sisustussuunnittelija, mutta jotenkin en siihen ikinä värin puolesta tykästynyt. Ehkäpä sitten taas eri sohvan kanssa?

   Uskallanko tunnustaa, että onhan mulla tuo matto myös pienempänä, mutta se oli ihan liian pieni tähän. Sekavaa tai ei, niin oman kodin laittaminen on ihanaa!

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.