2013/07/28

Rompetorilta


Harrastimme eilen maakuntamatkailua ja ajelimme Saarijärvelle Ahvenlammen leirintäalueelle, jossa on nyt viikonloppuna pidetty rompetoria. Rompetori Ahvenlammella on käsittääkseni jo useampi vuotinen perinne, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun itse kävin tapahtumassa. Helteisessä säässä oli mukava kierrellä ja katsella, myyjiä oli paljon ja jokainen perheenjäsenemme sai jotain mukaansa.

Omat ostokseni olivat Arabian vuosilautanen ja sarvet. Vuosilautanen on syntymävuodeltani 1979 ja ihastuin siihen aivan valtavasti! En ole mikään seinälautasten erityinen ystävä, mutta tämä vei kyllä sydämeni ja nyt täytynee sitten metsästää tälle myös kaveriksi lautanen mieheni syntymävuodelta. Sarvet odottavat vielä lopullista sijoituspaikkaansa takan päällä.

Rompetori on auki vielä tänään, joten paikalle ennättää jos kiirettä pitää! Aurinkoista sunnuntaita!

-Piia

9 kommenttia:

 1. Wau, tuo lautanen on kyllä komean mystinen ja tyylikäs - ei ihme että ihastuit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvailtu lautasen tunnelmaa, sitä se tosiaan on! :) Ja yli kolmekymmentävuotta vanhaksi jotenkin tosi moderni!

   -Piia

   Poista
 2. Eipä sitten törmätty torilla!!! :)

  VastaaPoista
 3. No hei, kävinkin jo tuolla Projektilan puolella tekemässä Ahvenlampi-muisteloita. :) Muistan 80-luvulta ne rokkifestarit, joissa tuntui olevan hurja meininki. :D En ole sieltä kotoisin, vaan ainoastaan "puoleksi" saarijärveläinen, kun vietimme siellä paljon aikaa mökillä isäni lapsuuden maisemissa.

  Niin ja hienot löydöt!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tuo oli miun eka kerta Ahvenlammella ja Saarijärvellä, muutin Keski-Suomeen kymmenisen vuotta sitten, joten rokeista noissa maisemissa en tiennytkään! :)

   Ja hei, meillähän on siis harvinaislaatuisten poikien lisäksi muutakin yhteistä! ;D

   -piia

   Poista
 5. Minullakin olisi 3 noita lautasia ja olen pohtinut laittaakko myyntiin vai ei. Ei niillä taida paljon rahallisesti hyötyä, joten ehkä odottelen, että ne joku päivä sopii meidän sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoin omastani 20 euroa, joten valtavasti niillä ei taida rikastumaan päästä, tietenkin varmaan riippuu vuodesta. Ehkä ne kaapissa marinoituu ajanmyötä kotiisi sopivaksi!:)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.