2013/07/01

Laiskanpulskea matkalainen

Terveisiä kuumalta Rodoksen saarelta! Vietimme viikon polskien ja ahmien herkkuja leppoisalla All Inclusive -lomalla, joka on kyllä lapsiperheelle helppo ratkaisu, vaikka itse en rantalomaihmiseksi tunnustaudukaan vaan vietän mieluummin kaupunkilomia.


Pienten lasten kanssa kuitenkin olen päätynyt kompromissiin, eli livahdan välillä pariksi päiväksi johonkin Euroopan metropoleista aikuisseurassa ja perheenä suuntaamme jonnekin, missä on hyvä hotelli ja lämmintä.


Kummasti silti viikko vierähtää mukavasti jo senkin voimalla, että ei tarvitse siivota ja tehdä ruokaa ja lapsilla on mukavaa, kun saa uida, minkä ehtii. Olimme vielä varmistaneet viihtyvyyden ja hyvän seuran ottamalla naapurista mukaan ystäväperheen, jolla on suunnilleen samanikäisiä lapsia.Viikko kului siis rauhallisessa Falirakin kylässä ja yhden päivän kiertelimme saarta vuokra-autoilla. Saarella olisi riittänyt tutkittavaa useammaksikin päiväksi, mutta yksi päivä tuntui lapsille maksimiajalta viettää poissa hotellimme vesipuistosta.Kotona edessä olisikin pyykkäystä ja siivousta sekä loma-arkeen palailua. Huoh. Käsityötkin odottavat aikaansa.


-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.