2013/07/10

Kesätöissä

 

Tänä kesänä lomailun välissä on ohjelmassa myös vähän kesätöitä. Olen oman työni puolesta ollut mukana Asuntomessut Jyväskylässä 2014 projektissa jo jonkin aikaa. Ennen Jyväskylän ensi vuoden messuja on vuorossa tietenkin Hyvinkään asuntomessut, jotka aukeavat yleisölle nyt perjantaina.

Muutama päivä on omalta osaltani jo Hyvinkäällä vierähtänyt ja Jyväskylän messuja ja Jyväskylää esittelevä messupaviljonki alkaa olemaan osaltamme vieraita vaille valmis. Ja kyllä meidän tiimi onkin ylpeä meidän valoisasta ja avarasta paviljongistamme, johon on tuotu mukana pala Jyväskylää muun muassa Kuokkalan luumupuun sekä seinää koristavien Kankaan vanhan paperitehtaan laatikoiden muodossa.

Vaikka kiirettä on pitänyt, ennättipä luumupuu saada vielä tänään pikaisena projektina ylleen uuden säkin, kun ompelin sille vielä eilen Tigerista napatuista rantakasseista uuden päällisen.

Tulkaahan katsomaan meidän ihanaa paviljonkiamme ja tutustumaan jo ennakkoon ensi vuodenkin messuihin tai ihan vaan muuten moikkaamaan meidän mukavaa messuporukkaa! :) Niin ja onhan meillä ihan mielettömän hyviä arvontapalkintojakin! ;)

-Piia

2 kommenttia:

  1. Wau, hieno ständi on meidän asuntomessualueesta pystytetty. Teemat tulee hyvin esiin. Piti ihan linkata omaankin blogiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jen, kyllä meidän messuporukka on itsekin siihen oikein tyytyväinen ja mukava siellä on Jyväskylän tulevia messuja esitellä! :)

    -piia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.