2013/07/08

PikaparannusTiedättehän nuo ei niin viehättävä kuosiset lattiarahit? Muun sekalaisen kalusteseurakunnan mukana yksi tälläinen on aikaan löytänyt tiensä myös meille maalle.

Muiden sisustustouhujen ohella myös rahi koki pikaisen, tosin minun mielestäni huomattavan parannuksen, kun ompelin siihen uuden päällisen kotona kaapissani jo jonkin aikaa käyttöä odottaneesta verhokapasta, jonka Paula oli viime vuoden puolella onnistuneesti alelaarista minullekin bongannut ja itse jo onnistuneesti tyynynpäälliseksi muokannut.

Yhdestä verhokapasta riitti juuri sopivasti kangasta rahin päällykseen ja päällyksen saa hyvin pysymään paikallaan kun reunan jättää riittävän pitkäksi ja pujottaa valmiiseen kujaan kiristysnauhan. Viidellä eurolla ja muutamalla saumalla aika kiva lopputulos, eikö!

-Piia

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minustakin, erittäin! :) Tuo vanha kuosi oli kyllä...aikamoinen... ;)

   -Piia

   Poista
 2. Miten en ole itse tajunnut! Meillä on samanmallinen, mutta konjakinruskealla tekonahalla, ei kaunis! Ja kankaita löytyy aina.. kiitos upeasta vinkistä, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! :) Tosin en varmaan ole ensimmäinen joka näitä möhköjä on päällystänyt, mutta aika monta vuotta olen minäkin tuotakin katsellut, ennen kuin tajusin, että kankaalla voi saada noinkin ison muutoksen!

   -Piia

   Poista
 3. Hieno tuli rahista! Minä olen suorastaan etsinyt tuollaisat rahia tuunattavaksi mutta eihän sitä löydä jo oikein hakemalla hakee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinhän se monesti menee, että kun oikein etsii ei meinaa löytää. Ja nyt minäkin voisin itseasiassa alkaa metsästämään tälläistä myös omaan kotiini! ;)

   -Piia

   Poista
 4. Muuttui aivan toiseksi huonekaluksi!

  VastaaPoista
 5. Oi! Todellinen parannus! Siitähän tuli hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin, kelpuuttaisin vaikka omaankin olohuoneeseen!

   -Piia

   Poista
 6. Hieno parannus! Miten voinkaan olla näin onneton käsitöissä, ei ole käynyt mielessäkään rahin uudelleen verhoilu, luulin sen olevan suurikin haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä helppo tehdä, rohkeasti vaan kokeilemaan! :)

   -Piia

   Poista
 7. Tuo vanha oli kyllä... huhhuh! Mahtaakohan noi tulla joskus takas muotiin? Uusi on erittäin onnistunut ja nyt ohuesti pännii että taisin nakata kokkoon jokunen vuosi sitten yhden vastaavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha tosiaan oli huhhuh! :D Mutta uudesta tykkään kyllä valtavasti, enkä kyllä ikinä olisi uskonut tuosta huonekalusta moista sanovan! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.