2011/03/31

Aurinkoa purkissa

Onko tämä enää askarteluakaan? Rakennusvaiheessa jäi tietenkin muutamia pistorasioita puuttumaan ja tämä lipasto kuitenkin mielestäni vaati jonkinlaista lamppua. Hankin muutamalla punnalla Sunjarin ja siirsin lampun vakiona olevasta Mason Jarista kotimaiseen litran vetoiseen Ilvestölkkiin, jonka sain äidiltäni rivistön täydennykseksi. (Puolilitraisen jätin ottamatta, kun ajattelin, ettei sille ole käyttöä, mutta pitäisiköhän sekin vielä?)


Ensin ajattelin, että leikkaan tuosta lampun kauluksesta sen verran, ettei jää näkyviin, mutta taidan jättää tekemättä. Tämän kennoston aikaansaama valoteho on melko pieni ja olenkin jo vinkannut miehelleni, että jos tarveaineita tulee vastaan, niin voi sitten kyhätä paremman tähän samaiseen tölkkiin.

Ihanan huikea määrä osallistujia arvonnassamme! Käykää katsomassa.

-Paula

2 kommenttia:

 1. Paukauta kunnon reikä Karhulan lasitölkin kanteen ja laita kaunis energiansäästölamppu -sellaisiankin on ;) reilusti sisään,
  siis samanlainen kuin kattoon tuleva lamppuroikka. Siitähän tulisi kuin
  Harri Koskisen Block-valaisin ;D

  Inno-Markon sanoin: 'Mitä ei voi peittää, sitä kannattaa korostaa.'

  VastaaPoista
 2. Se olisikin upea postmoderni (uusi lempisanani) ratkaisu, mutta kun tuossa ei ole pistoketta monen metrin säteellä. Menee sekä meidän että sähkärin, piikkiin, kun ei suunnitteluvaiheessa hoksattu. Johonkin muualle voisi kyllä harkita ja etenkin noille huonommille kansille ihan hyvällä omallatunnolla. T

  osin epäilen, että joku näkee kaupallisen potentiaalin ehdotuksessasi ja pian niitä saa ostaa ihan kaikkialta! Ihan mainio idea.

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.