2011/03/06

Lerpake

Näin Designer Knitting-lehdessä "söpön pikkuhuivin" ja sen kummemmin ohjetta katsomatta suunnittelin, että tällaisiahan voisi tehdä itselle ja kavereille. Kun olin aloittamassa nielaisin. "Luo 569 silmukkaa". Hmph. Tätä ei siis tehtäisikään päivällä, muutama rivi silloin tällöin, jos meinaa pysyä rivillä ja kaaviossa. Iltaisin tikuttuna en tippunut riviltä.

Malli: 25 Ruffle Scarf, Designer Knitting Holiday 2010
Lanka: Novita Rose Mohair n 100g
Puikot: 3mm

Niin, se toinen järkytys oli vielä lopussa. "Pingota" Olin unohtanut, että pitsineuleet vaativat aina sen pingotuksen. Pingotin vanhan silityslaudan päällä kolmessa osassa ja lopuksi lahjoin mallin hymyilemään kuvissa rusinoilla. Muuten olisitte saaneet vain irvistys- tai silmienpyörittelykuvia.


-Paula

5 kommenttia:

 1. Kaunis! Ei mikään lerpake! Kannatti nähdä vaivan.

  VastaaPoista
 2. Sievä huivi! Näillä hermoilla ei kyllä luotais viittäsatas silmää, se vaihe on minusta muutenkin puistattava. Hatunnosto sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja herkullisen värinen.
  Mä jotenkin tykkään noista palleroista, sekä neulottuna, että virkattuna =)

  Nostan minäkin hattua tuon aloitussilmukkamäärän kanssa, itse yleensä kierrän kaukaa ohjeet, jossa on noin hirveä määrä silmukoita luotavana...

  VastaaPoista
 4. U-P-E-A, minä olisin lopettanut myös tuohon ohjeen ensimmäiseen lauseeseen =)

  VastaaPoista
 5. Hyvänäkönen! Uudessa modassa oli bolero, joka mulle tuli tästä heti mieleen, kun haaveilen hiukan, että ottaisin sen työn alle. Aika järkky määrä silmukoita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.