2011/03/10

Helsinki City Boy

Palauttelin taas mieleen ompelutaitoja. Kodin1:stä löytyneestä keittiöpyyhkeestä tuli pieni kassi ja pokkarikameralle pussukka. Vielä toinen pyyhe jäljellä.
Kaipasivat selkeästi jotain piristystä, joten valitsin pussukkaan punaisen vetoketjun ja vuorin, sekä ompelin punaisen napin koristeeksi. Kassiin tein Sacherkakkurasiasta säästämästäni nauhasta nipsullisen nauhan avaimia varten, niin eivät ole aina pohjimmaisena kaiken tavaran alla. Koristeena toimii myös pyyhkeen alkuperäinen CASA-tuotemerkki, jonka sijoitin näkyvämmälle paikalle.

(Helsinki City Boy oli Teuvo Lomanin kesäbiisi vuodelta 2005. Olen toistaiseksi säästynyt kuulemasta tätä biisiä kokonaisuudessaan, sillä vietin mainitun kesän ahkerasti Englannissa. Ystävät välittivät tietoa, että tällaista biisiä radiot renkuttivat ja kappaleen nimi on jäänyt elävästi mieleen.)

-Paula

5 kommenttia:

 1. Ihanat! Ja hauskaa että muutkin säästelevät kaikenmaailman kakkurasianauhoja ja mikä hauskempaa on että ne pääsevät käyttöön!

  Ja toi biisi, oli ihan pakko kuunnella http://www.youtube.com/watch?v=ntylsphob54

  VastaaPoista
 2. Tykkaan kayttaa matkamuistoja ja kaikkia pikkujuttuja, joita ei voi poiskaan heittaa, kun niihin muistoja. Avaimia nauhasta kiskoessa voi muistella kevaista tyomatkaa Wieniin ja myos siella asuvaa entista tyokaveria, jonka kanssa puolestaan seikkailimme Englannissa kesalla 2006! Terkkui!

  Paula

  VastaaPoista
 3. Hieno kassi, ei ihan ensimmäiseksi tullut pyyhe mieleen...
  Minäkin säästelen erilaisia hienoja nauhoja =D

  VastaaPoista
 4. Minulla tuppaavat avaimet aina muuten olla alimmaisena, joten olen ryhtynyt ompelemaa tällaisia nipsunauhoja. Siitä kun nykäisee, niin avainnippu löytyy.

  (Voi kamala, kun kävin tuon biisin nyt kuuntelemassa!)

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.