2011/03/09

Pannunalunen


Kävin vähän aikaa sitten EkoCenter Raksalla sen viettäessä syntymäpäiviään. Valtavasti olisi vaikka mitä mielenkiintoista kotiin kannettavaa, jos vaan jostain löytyisi aikaa ideointiin. Mukaan tarttui tällä erää kasa vanhoja kauniita puisia vetimiä, joista sitten poran ja nauhan avulla syntyi tämä pannunalunen. Kaunis käyttöesine ja toimii ihan vaan koristeenakin pöydällä.


Pannunalunen pääsi tänään paikalliseen sanomalehteenkin! ;)

-Piia

8 kommenttia:

 1. Mahtava idea!! Ja kiva juttu siinä lehdessä, kävin heti lukemassa :) Nykyään on ihanaa, kun ihmiset on taas alkanut tekemään käsillä niin paljon ja toisaalta käsintehtyjä juttuja arvostetaan ihan eri tavalla nykyisin! Ja blogit vie kyllä ihan mennessään, kun inspiraatio vaan kasvaa ja kasvaa. Kukahan vaan ehtis toteuttaa kaikki ne upeat ideat, mitä päähän saa taltioitua :)

  VastaaPoista
 2. Voi ku hienoa kierrätystä! Ja todella kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea ja miten kaunis! Pistän mielen sopukoihin jos vaikka törmään vastaaviin jossakin.

  VastaaPoista
 4. Vinkiksi jos joku haluaa tällaisen ostaa: http://www.matteriashop.com/product_info.php?cPath=21_25&products_id=56

  Itsekin olen tuota ihaillut, todella kaunis käyttöesine! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :)

  Kata, tosiaan, vähän vastaavanlainen korkkiversio on ostettavissa, löytyy minulta kaapista, toiminut inspiraation lähteenä tässä versiossa! :)

  Täytyykö kyllä tämän oman version puolesta sen verran puhua, että kustannus on ainakin kymmenen kertaa vähäisempi ja tämä on löytänyt paikkansa pöydältä ja käytöstä, ostettu on jossain laatikon pohjalla! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 6. Upea! Miten ihana ja kekseliäs idea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.