2011/03/22

Tommy Tabermann ♥


En enää muista, kuinka eksyin Little poppa & me -blogiin, mutta kun näin siellä Dottie Angelin mallin mukaan tehtyjä paperisydämia, niin tajusin, että tuossahan on meidän ruokailutilan verhot!Leikkelin satoja ja taas satoja erikokoisia sydämiä maalatusta sanomalehtipaperista ja Tommy Tabermannin repaleisesta runoteoksesta, ompelin ne ketjuiksi ja ripustin ikkunaan. Jokaiseen ketjuun laitoin vielä helmen painoksi.


Tyttönen auttoi omalta osaltaan värittämällä muutamia sydämiä punaiseksi. Mietin, että tällaiseenhan voisi sekaan laittaa vaikka lapsen piirrustuksia tai vanhoja valokuvia, mutta tämän version tein nyt melko eleettömänä. Muotona myös perhonen voisi toimia.


Näitä sydämiähän meillä on nyt keväällä tehty kovasti, joten luontaisen jatkumon piikkiin menee.

Nyt täytyy vain toivoa, ettei kissa kiinnostu noista verhoistani.

-Paula

PS: Tommy, jos siellä jossain luet tämän, niin arvaatko, miten tarkkana piti olla leikatessa, kun osa teksteistä oli sellaisia, joita ei ruokapöydässä halua lukea...

6 kommenttia:

 1. Ja ajattele, miten halvat verhot! Tai ehkäpä enemmänkin näkösuoja.

  Sanoinkin, että Tommyn runoista olisi tullut parempi verho makuuhuoneeseen. Mutta kyllä taas pisti tuo mies hymyilyttämään, kun runojaan luin. Niin Tommya. Tällä tavalla Tömmy elää ikuisesti ihmisten mielissä.

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Oh your garland looks fantastic...I love it :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Thanks! Idea oli niin mahtava, että oli heti pakko kokeilla itsekin.

  Tammi, machine sewing is so much faster; mine took about 15 strands, 15-20 hearts in each, so I admire your patience in hand stitching! Looking forward to seeing your finished work as well.

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.