2011/03/12

Terapia hame


Miten se aina onkin, että kaikki tapahtumat, kouluhommat, milloin mitkäkin, tuppaavat aina osumaan juuri samaan syssyyn? Olin ajatellut keväästä opiskelun suhteen rauhallista, opiskelenhan vain omaksi ilokseni ja vapaaehtoisesti, joten kevyemminkin voi halutessaan ottaa. Vain muuta kurssi ja silti se kiire tuli! Viime viikolla kaksi tenttiä, ensi viikolla yhden harjoitustyön ja yhden seminaarityön palautus! Ja ei, näitähän ei voi ikinä tehdä hyvissä ajoin valmiiksi, vaan kaikki on jätettävä viime tinkaan! Ei siis liene epäselvää mitä tässä koneella istuessa pitäisi juuri nyt olla tekemässä...


Palkitsin kuitenkin itseni tenttien jälkeen nopealla hame-ompeluksella. Isin vanhoista farkuista (on muuten osa käytetty aiemmin näihin) tuli pikkuneidille hame. Yksinkertaiseen hameeseen tein tiheällä siksakilla vielä auringon muistuttamaan lähenevästä keväästä ja kesästä. Tuli kyllä
mukava, tykkään kovasti!

Ja nyt sitten niiden läksyjen kimppuun!
-Piia

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tykkään tämän tyyppisestä kuvioinnista oikeastaan enemmän kuin applikaatioista :)

  VastaaPoista
 2. Hauska ja omaperäinen idea tuo aurinko! Muutenkin onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Minusta farkku on mukava materiaali ommella, varsinkin jo vähän kulunut, mukavan pehmeää ja saumat saa todella siisteiksi kun vielä päälle tikkaa.

  Tuo aurinko on muuten ihan "kokonainen", jatkuu siis myös taakse, kuvakulma huonosti sen kannalta valittu. Kokosin ensin hameen ja tein kuvion vasta valmiiseen hameeseeen.

  -Piia

  VastaaPoista
 4. Kaunis, tekisi mieli kokeilla itsekin vastaavaa!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana hame! Tämä kolahti tosi lujaa, pitänee omia farkkuja alkaa katsella sillä silmällä.

  VastaaPoista
 6. Hauska hame! Tosi kivaa nähdä kierrätyskankaasta tehtyä, itsellänikin kaapit pursuavat säästettyjä riepuja. Ihana tuo aurinkokuvio. Opiskeluiloa minultakin!

  VastaaPoista
 7. Teille olisi tunnustus mun blogissa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.