2011/03/07

Pelkkä putki


Paulan tehdessä "lerpakkeita" eli mitä ihanimman huivin, tyydyn minä jälleen perus"ainaoikein"- putkeen! :) Kärsivällisyys satojen silmukoiden luomiseen ja tarkka kuvion seuraaminen eivät vain onnistu minulta.

Tein tammikuussa tämän pötkön, ja koska näitähän ei voi ikinä olla liikaa, oli tämä juuri sopiva luennolla neulottava. Materiaalina samainen Novitan Rose Mohair kun Paulankin huivissa, 6 puikot ja 40 silmukkaa puikolla, vajaa 100 g ja muutama tunti.

-Piia

4 kommenttia:

 1. Tosi hieno oli Paulan huivi, mutta kyllä minultakin loppuisi kärsivällisyys aika pian sellaisen kanssa. Minunkin on tyytyminen näihin "valmista helposti ja nopeasti" -ohjeisiin! :D Itse neulon usein esimerkiksi televisiota katsellessa, joten helpot ohjeet ovat siinäkin mielessä hyviä.

  Näyttää kauluri olevan pikkumiehenkin mieleen! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen. Pitäiskös itsekin vielä näin kevään kynnyksellä kokeilla...? Ihana kuva!

  VastaaPoista
 3. Mulla on myös työn alla tuollainen pötkö Rose Mohairista :) Oma äitini sai myös juuri samanlaisen valmiiksi ja noi pötköt on kyllä kivoja!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti kannattaa kokeilla NorppaStiina! :) Riittävän isot puikot ja kiva lanka, niin valmista tulee nopeastikin!

  Katja, kuinka sattuikin! Ihan niin pehmeää ei tuo lanka ihoa vasten ole kun voisi olettaa, mutta käyttöön varmasti tämäkin pötkö pääsee!

  Tingelstiina, taitaa olla pikkumiehen ajatus päinvastainen, äkkiä tämä pois! ;D

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.