2014/05/12

suosittelen

 

Piia kirjoittelikin jo aikaisemmin suosituksiaan Kupla-blogin haastettua meidät. Ajattelinpa siis minäkin ryhdistäyty ja vastata haasteeseen

1) Hymyile ja naura. Elämä on paljon mukavampaa, kun ei ota asioita,  tai itseään liian vakavasti. Joskus ei hymyiltä yhtään ja silloin se olisi kaikkein tärkeintä. Hymyileminen, jopa väkisin hymyileminen saa endorfiinit liikkeelle ja kohta voi hymyilyttää ihan oikeastikin. :)


2) Liiku ja hikoile. En ole liikunnallisesti lahjakas ja koululiikunta oli minulle pääsääntöisesti tuskaa. Koulun jälkeen tajusin, että liikuntalajeissa on valinnanvaraa paljon muutakin, kuin mitä koulussa kokeiltiin. Eri lajeja kokeilemalla innostuin ja löysin ne omani. En edelleenkään ole varsinaisesti hyvä missään, mutta tykkään liikunnasta ja se kai sen tarkoitus onkin.
3) Tutustu uusiin ihmisiin, vieraisiin kulttuureihin ja kieliin. Tutustumalla erilaisiin ihmisiin, toimintatapoihin ja kulttuureihin oppii enemmän ja luulee vähemmän. Vieraiden kielten opiskelu kannattaa aina. On hyvä osata sanoa edes "kiitos" ja "kyllä" eri kielillä. Kannattaa opetella myös kuuntelemaan ja puhumaan, silloin kun on sanottavaa.
 
Kuvituksena tässä postauksessa on Instagramin räpsyjäni. Se on se puoli minusta, jota ei täällä blogissa näy. Blogin ja Instan pitämistä erillään tai lyömistä yhteen olemme kyllä miettineet. Mitä mieltä sinä olet, haluaisitko seurata piipadoota Instagramista vai klikkaatko ihan mieluusti vain suoraan blogiin?
 
Haaste on nyt kiertänyt jo niin kauan  minun jahkaillessani vastaamista, että tarttukaahan kaikki sen kummemmin haastamatta siihen.
 
-Paula

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.