2014/05/05

IKI-levyt seinällä

 

Tyttären huoneen muutos alkaa valmistua. Piiiitkänä viikonloppuna nakuttelimme seinälle hyllyt ja talulle paikan. Alunperin olin ajatellut laittaa kolme valkoista hyllyä, mutta koska IKI-levystä jäi ruokapöydän ja työtason jälkeen vielä hieman jäljelle, sahautin siitä kaksi hyllyä. Ja hyvinhän tuokin tuntuu näin alkuun riittävän.


Kannattimet ovat IKEAlta ja ensi alkuun ne tuntuivat turhan jykeviltä, mutta toisaalta kun niitä nyt katselee, niin tuovathan ne tiettyä rytmiä seinälle. Lundian Soihtu-valaisin palasi takaisin työhuoneeseen ja maltoin antaa joskus ostamani vanhan valokirjaimen neidin käyttöön. Omaksi yövalaisimekseni sen tilalle siirtyi olohuoneen Block-valaisin.


Nyt pöytä ja hyllyt ovat vielä aika tyhjiä, mutta neidillä on kyllä omat suunnitelmansa siihen, mitä kaikkea näille kasataan.

-Paula

9 kommenttia:

 1. Mä täällä taas huokailen tuota kaunista huonetta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Tämä on kuitenkin vähän niin kuin prinsessan huone.

   -Paula

   Poista
 2. Näyttää hyvältä, kun huoneessa yhdistyvät särmikäs mustavalkea ja hempeä vaaleanpunainen. Vähän särmää, vähän romanttisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jokaiselle pikkuneidille pitää olla vähän vaaleanpunaista, jos vain niin haluaa. Onneksi meidän neidille kelpaa myös musta ja valkoinen.

   -Paula

   Poista
 3. Onpas kaunista! Inspiraatiota taas omiin projekteihini - meillä kun on täällä työhuone, sekä nelivuotiaan huone edelleen tekemättä. Heh.

  VastaaPoista
 4. Hei, mistä olet hankkinut tuon P-kirjain lampun? Tosi kaunis huone. Itse en tällä hetkellä 3 kk ja 3 v tyttöjen kanssa ehdi tehdä mitään ylimääräistä, mutta ai kun on kiva nähdä kun joku muu saa kaikkea kivaa aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Lampun hankin kerran yhden blogin kautta, mutta en enää muista kuka oli sen tehnyt. Meillä kun nuorimmainen alkaa olla jo hyvön matkaa yli kolme, niin alkaa vähitellen aikaa löytyä johonkin muuhunkin. Kyllä se aika siis teillekin pian koittaa.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.