2014/05/15

herkkukestit terassilla


Pääsin mukaan hauskaan Indiedaysin ja Kodin Ykkösen kampanjaan, jossa mielikuvituksen sai päästää valloilleen ja pääsin ideoimaan Kodin Ykkösen tuotteilla kesäisiä herkkukestejä terassille kesäloman alkamisen kunniaksi. Inspiraatiota nettikaupan lisäksi löytyi Kodin Ykkösen Elämäni Koti -sivustosta, joka lupaa tarjota ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustukseen kuvien ja ideoiden muodossa.

Millaiset herkkukestit sitten lasten kanssa järjestäisimme? No tietenkin sellaiset, joissa tärkeimpänä olisivat kaverit, aurinko ja iloinen mieli!


Terassille levitetään rengas matto ja viereen kannetaan harmaa puutarhapenkki, jolta pienimmätkin vieraat yltävät tarjoiluihin. Penkille katetaan erilaisia kulhoja, kippoja ja purkkeja, jotka täytetään kaiken kirjavilla karkeilla ja herkuilla, juomaksi tehdään mummon mehua. 


Matolle kasataan suloinen sekamelska erilaisia tyynyjä harmaan, sinisen ja korallin sävyissä, viltti vilukissoille ja lounge ulkosäkkituoli kaikista mukavuuden haluisimmille. Hauskat huopaiset koristenauhat viimeistelevät tunnelman!
Terassin herkkukesteille kutsutaan kaikki päiväkotikaverit ja kesäloma voi alkaa rennoissa tunnelmissa auringosta nautiskellen!Koska vieraslistan suunnittelu on jo niin hyvässä vaiheessa, voi olla, että nämä herkkukestit eivät taidakaan jäädä vain kuvitteellisiksi! Miten on, haluatko nimesi listalle? :)

-Piia

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kattaus! Kiitos ideoista! Minäkin suunnittelen tuollaisia kestejä kesälle. En nyt ihan heti kuitenkaan kun vasta oli isot synttärit ja pienemmän ristiäisetkin ovat tulossa. Keskikesää voisi juhlistaa tuollaisilla kivoilla kemuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kestit on aina kivoja! Meillä ei osu synttäreitä kesälle joten pitää keksiä juhlia ihan muuten vaan! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.