2014/05/19

hellettä harjoittelemassa


Voi ihana kesä mikä viimein tänne Suomeenkin saatiin! Ja juuri oikeaan aikaan, sillä olimme viime viikon harjoittelemassa hellettä Välimeren rannalla Turkin Sidessä, joten ihana jatkaa samaa myös kotona!
 


Hotellivalinta osui oikein nappiin. Iso all inclusive kompleksi oli ympäristöltään poikkeuksellisen vehreä isoine mäntyinen, nurmikenttineen ja palmuineen. Allasalueita oli useita, ranta oli hienoa hiekkaa ja hotellista löytyi myös hyvä kuntosali jota kävimme muutaman kerran testaamassa, ohjattuja liikuntatunteja joista kokeilin pilatesta ja tennistäkin tuli pitkästä aikaa pelattua. 

Lapsille oli useita leikkialueita, minigolfia ja jalkapallokenttiä. Sesonki taisi olla vasta alkamassa, sillä turisteja oli vielä suhteellisen vähän ja altailla ja kaupungin kaduilla oli hyvin tilaa eikä sääkään vielä ollut ihan tukalan kuuma. Kaikkinensa onnistunut loma rentoutuen ja hyvästä ruuasta ja seurasta nauttien.Hyvin levätyn loman jälkeen on mukava palata taas töihin. Tällä lomalla pitäisi jaksaakin lähes koko kesä, sillä tänä vuonna kesälomani ajoittuu poikkeuksellisesti vasta elokuun puolelle, mutta kummasti tuo aurinko auttaa jaksamaan oli sitten lomaa tai ei, eli minun puolestani sääennuste voisi näyttää samalta vähintäänkin seuraavat kolme kuukautta!

Ihanaa ja lämmintä viikon alkua!
-Piia

8 kommenttia:

 1. Me ollaan just lähdössä torstaina samaan paikkaan, myöskin all inclusive varattu! Mikä hotelli teillä oli? Olisi kiva lukea myös lisää tuosta paikasta, näin niinkuin vinkkinä ennen lähtöä :) Tarkeniko meressä jo uida?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli oli nimeltään Blue Waters Club. Sinällään hotelli olisi voinut olla missä tahansa, sillä emme poistuneet hotellin alueelta kun muutaman kerran kun kävimme Siden vanhassa kaupungissa pyörähtämässä. Siellä oli muutamat komeat rauniot, mutta markkinameininki kaikkine sisäänheittäjineen ei oikein jaksa innostaa, varsinkaan lasten kanssa kulkiessa. Meressä meidän porukasta ui vain lapset, heille taitaa kelvata vähän aikuisia kylmempi vesi! ;)
   Oikein ihanaa lomaa teille, muistakaa pakata mukaan riittäväti aurinkovoidetta! :D

   -piia

   Poista
 2. Näyttää kivalta paikalta! Suosittelisitko kohdetta? :) (ihan vaan tulevaisuuden varalle mietin ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin kiva paikka! Hotellia kyllä voin suositella, kuten tuossa yllä kirjoittelin, juurikaan muualla emme tällä löhöilylomalla käyneet! :)

   -piia

   Poista
 3. ihania kuvia :) Mikäpä se on tuolla kölliessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuule kölli buffassa täyteen ahdetun navan vieressä! ;D

   -piia

   Poista
 4. Ai te olitte just tuolla. Minäkin ennakkoluuloisena olen kyseistä paikkaa katsellut juuri sillä silmällä. Just tuolla all inclusive meinigillä, ei muuta kuin lepoa ja pulikointia :) Pitääpäs tarkistaa tuokin hotelli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotellia voin kyllä suositella, oli oikein kiva, tosin aika iso eli sesonkiaikaan voipi olla aika täynnä. Turkki on minusta ihan ok, ei se ykkösvaihtoehto, mutta hinta-laatu-suhde siellä varsinkin näissä all inclusive paikoissa on hyvä. Olen nuorempana ollut kaveriporukalla joitakin kertoja Alanyassa, mutta ne ovat olleet silloin aikoinaan ihan eri meiningin lomia... ;) Tämä rauhallisempi vaihtoehto sopii perheelliselle oikein hyvin! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.