2014/05/22

omituisia otuksia


Poikani huoneen seinälle on muodostunut aikamoinen omituisten otusten kerho. Uusin tulokas on tämä minusta hulvattoman hauska antiloopin tai jonkun vastaavan pää jonka löysin museovisiitin yhteydessä Jyväskylän taidemuseon museokaupasta. Pää on Mum'sin eli käsintehty ja reilulla kaupalla, sellaisia on aina mukava ostaa.


Seinältä löytyy myös vanhoja paperitehtaan varoituskylttejä, purettavan koulun seinästä napattu vaahtosammutin taulu, ystävän grafiikkatyö sekä äidin seulan läpäisseitä Angry Birds kortteja. Samassa seuruessa on myös muutama robotti, dinosaurus ja tietenkin Chima-linna. Kaikki huoneen asukkaalle tärkeitä!
-Piia

4 kommenttia:

 1. Kivoja otuksia :) Saanko kysäistä, mistä olet hankkinut nuo hienot dinot, jotka ovat tuossa pöydällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dinot ovat Tigeristä noin vuosi sitten ostettuja, olivat niin hauskan näköisiä, että oli pakko ottaa silloin mukaan! :D

   -piia

   Poista
 2. Onpahan mahtavia juttuja! Just sellaisia joista pienet, ja isotkin pojat tykkää, ja joita äitikin katselee mielellään :) tuo antilooppi on kyllä ihan helmi ja nyt mua harmittaa, etten ole noita dinoja sittenkin ostanut. No, eiköhän niitä aina tule uudelle kierrokselle... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, dinot on kyllä hauskat, toivottavasti tulevat uudelleen vielä myyntiin! :) Onneksi vielä tässä vaiheessa äitikin saa päättää mitä seinälle laitetaan, voi olla, että kymmenen vuoden päästä on sitten ihan toinen tarina tai jotain muita omituisia otuksia seinällä! ;D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.