2014/01/19

"Pöhkö äiti!"

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä tyttären Tähkäpäälle uuden mekon. Laiskana tein samaan tyyliin kuin viimekesäisen Katariina-mekon.

Tytär oli mekosta kovin innoissaan, kunnes hoksasi: "Pöhkö äiti, eihän Tähkäpää tarkene tuossa. Nyt on talvi!" Surautin siis nopsaan vanhoista farkuistani säästämistäni lahkeista farkkuleggarit ja pienen topin, mutta kovin kesäistähän tämäkin vielä oli.
Tilannetta korjasi trikoinen pipo, fleecekaulahuivi ja villatakki. Sukat ja takki kuulemma vielä puuttuu. ("Ja äiti, tarttee tehdä sellainen kassi, joku  laukku!")

Mutta voi, pikkuveljen vauvaakin kuulemma paleli! Eihän siinä auttanut muu kuin surauttaa nopsaan fleecestä lämmikettä. Olihan se reilua, sillä tätä vauvaa on rakastettu ja kuljetettu mukana enemmän kuin Tähkäpäätä koskaan. Ja kovasti onnellinen pikkumies oli näistä yksinkertaisista tekeleistä.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Tai no ei, vielä olisi vaatimuksia toiveita toteutettavana. Aina ei kannattaisi aloittaa, jos ei ole valmis katsomaan hommaa loppuun saakka.

-Paula

6 kommenttia:

 1. Oi, miten on somasti puettu Tähkäpää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta. Neiti itse ei kyllä silti osoita kiinnostusta leikkiä tällä, mutta vaatetta se tarvii. Kaikkea ei äidin vissiin tarvitse tajuta?

   -Paula

   Poista
 2. Pöhkä, mutta valtavan viitseliäs ja taitava äiti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitikin onneksi välillä innostuu niin ei ajattele kaiken "järkevyyttä".

   -Paula

   Poista
 3. Onpas jälleen kauniita vaatteita! Itse keräilen (edelleen) jaksamista aloittaa prinssessanukkejen vaatettamisen. Näitä kuvia kun katsoo saa onneksi inspistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se jaksaminen on ainakin meidän huushollissa sellaista puuskittaista puhuria! Tässä ja monessa muussakin asiassa.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.