2014/01/31

arjen järjestystä

 
Lukuisien yrityksien jälkeen tulin siihen lopputulokseen, että perheemme arki ei toimi ilman perinteistä seinäkalenteria. Työjutut ja omat henkkoht menot pysyvät muistissa sähköisessä kalenterissa, mutta se, että ryhtyisimme vielä synkronoimaan yhteistä perheen arkeen vakuttavien asioiden kalenteria, oli liikaa minulle. EI. Markettien riemunkirjavat kalenterit eivät houkuttaneet, designkalenteria en ehtinyt hankkia, joten avuksi tuli Weekday Carnivalin tulostettava kalenteri. Kalenteri on niin kaunis, että kalenteri ja oma arki tekisi mieli pitää tyhjänä, mutta eipä se niin mene.

 
Arjen järjestystä edustaa myös keittiön uusi hyllykkö. Kolmen vuoden asumisen jälkeen hyllyn tarvetta alkaa olla siellä ja täällä. Tuskailin kauan itse tekemisen ja sen klassisen String Pocketin välillä, mutta onneksi Piia muisti tämän kaunokaisen. Hylly on Colorpopin valmistama ja se tuli meille Areashopin kautta. Hyllyt ovat mustavalkopinnoitettua vaneria ja metalliosissa on ueita värivaihtoehtoja. Meillä päädyttiin näin värikkääseen vaihtoehtoon.
 
Hyllylle voisin opetella tekemään nättejä asetelmia, mutta tällä hetkellä siellä on arjen tarpeellisia juttuja, kuten kissanruoka, kameran objektiivi, kännykkä, lasten kiltteystarrat ja tölkinnipsujen keräyspurkki. Kaikkea, mitä jokainen päivä tarvitsee!

Kalenterin mukaan viikonloppumme näyttääkin tällä kertaa melko tyhjältä, joten nautinnollista ja rauhallista viikonloppua meille kaikille!

-Paula

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihanaa viikonloppua myös sinulle. Toivotaan auringonpaistetta!

   -Paula

   Poista
 2. Saman ongelman kanssa olen painiskellut minäkin. Siis tämän kalenteriasian..

  Meille ei tahdo vain tuo tila riittää näissä kauniissa kalentereissa. Pakko oli ostaa perinteinen perhekalenteri ja nyt yritän keksi sille jotain järkevää paikkaa - mihin sen saisi esille, mutta kuitenkin piiloon? :/

  Tuo hylly on tosi hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, että tilaa kalenterissa saisi olla enemmän. Katsotaan, miten pärjäämme.

   -Paula

   Poista
 3. Juuri tällä viikolla saatiin seinälle meidän uusi kalenteri http://nauravanappi.blogspot.fi/2014/01/this-month.html ! Tilaa on ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Fermin seinäkalenteri on kyllä hieno ja olen sitäkin välillä aina haikaillut.

   -Paula

   Poista
 4. Oi, tuo hylly! Ihan tosi hieno ja on harmittanut kun en ole löytänyt paikkaa mistä sen voisi ostaa. Kiitos siis vinkistä! Kalenteristakin tykkään, sama löytyy omaltakin seinältä. Ja totta muuten, tyhjänä olisi kauniimpi... ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta Areashopista löytyy kaikkea kivaa, varo vain! Meille on ilmaantunut yllättäen parikin "hyllynpaikkaa", joista tämä töytti ensimmäisen.

   -Paula

   Poista
 5. Kiva kalenteri! Laitoin sen kirjanmerkkeihin muistiin, että sitten ensi kesänä tulostan sen esille meidän uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas kaunis hyllykkö. Tykkään valkoisen, mustan ja ruskean yhdistelmästä. Näppärä kalenteri myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan siitä jännä hylly, että hyllylevyt voi laittaa joko musta tai valkoinen puoli ylöspäin,

   -Paula

   Poista
 7. Tosi kiva hyllykkö, ihan tuntematon minulle entuudestaan!
  Meilläkin olisi tarvetta yhteiselle paperikalenterille, mutta sama probleema etten ole kaunista ehtinyt/löytänyt/MUISTANUT (heh) hankkia. Täytynee siis minunkin printtailla jostakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain se Piialle tuli vastaan, mutta kotiutui sitten meille. Yhteistyötä :)

   -Paula

   Poista
 8. Meidän perhe ei pärjää ilman perhekalenteria - ja meitä on vain kolme! Tarvitsemme jokaiselle oman sarakkeen ja lisäksi tyhjää tilaa, johon voi kirjoitella muistiinpanoja (mitä pitää muista hakea tai viedä yms.) Jokaiselle viikolle on yksi sivu.

  Näin Akateemisessa yhden ihan nätin perhekalenterin, mutta siinäkin oli minun makuun liian vähän tilaa, kun kokonainen kuukausi oli yhdellä sivulla. Tässä asiassa käytännöllisyys menee estetiikan edelle.

  Meidän kaunis (NOT!) kalenteri vilahtaa tässä postauksessa, jossa yritin laittaa nätiksi meidän jokapäiväisten tavaroiden hyllyä: http://arkiihana.blogspot.fi/2014/02/marli-pelasti-ongelmanurkan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin niiin nätti kalenteri, että mietin kyllä, josko jättäisi sen tyhjäksi ja piilottaisi vielä jonnekin käytännöllisen arkikalenterin :) Meillä tähän tulee toki vain yhteiset, muistettavat bookkaukset, kuten työreissut tai poikkeavat ilta-/vkonlopputyöt, jotka takoittavat järjestelyjä kokoporukan normaaliin arkeen.

   -Paula

   Poista
 9. Ai hitsi kun just ehdin ostaa sen oman hyllykköni. Tästä olen haaveillut, mutta en ole tiennyt nimeä enkä siten sitä mistään löytänyt vaikka kuinka yritin! Pöh. Upea on siis!! Pitää yrittää keksiä vielä yksi hyllyn paikka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla kyllähän sitä aina yhdelle hyllylle tilaa löytyy... Eikä sillä, siihen Iksuun mahtuu kyllä hyvin tavaraa ja on silti kivan keveän näköinen.

   -Paula

   Poista
 10. Hei. oliko hyllyn tilaaminen hankalaa? jos saan kysyä, niin paljonko tälle yksilölle jäi hintaa kuluineen? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tilaaminen oli helppoa ja nopeaa. En muista enää hintaa, mutta postikuluja tuli kyllä jonkin verran. Olisiko kaksi hyllyä posteineen tullut suunnilleen samoihin kuin String Pocket.

   -Paula

   Poista
  2. Okei, kiitos paljon vastauksestasi! Juuri siihen halusinkin verrata, kun olen sitä alunperin haaveillut. Taidan siis pääty string pocketiin, koska se on helpompi hakea suoraan Vepsäläiseltä. :) pidän tämän hyllyn kuitenkin mielessä lastenhuonetta ajatellen, on aika nam! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.