2014/01/09

lempinäkymäOnko teillä kotona lempinäkymä tai näkymiä? Minulla on, itseasiassa moniakin, sohvalta takan suuntaan, keittiötason nurkka kaikkine tilperhööreineen, työhuoneen tauluseinä ja niin edelleen. Tällä hetkellä yksi suosikeistani on keittiöstä aulaan ja pojan huoneeseen päin. En tiedä johtuuko se tuosta ihanasta sireeninoksasta, joka muistuttaa kesästä, vaikka edelleen sitä talvea tähän väliin kaipailenkin. Vai pojan huoneeseen eteisestä siirtyneistä liitutaulumuovista leikatuista ympyröistä, jotka löysivät hyvän paikan poistuttuaan eteisen seinältä erään toisen mukavan muutoksen tieltä.Vaiko sitten näistä ihanista pienistä piirroksista, joita liitutauluihin syntyy ahkerasti asukkaan toimesta. Joka tapauksessa tätä näkymää on tällä hetkellä erityisen mieluisa katsella keittiössä kokkaillessa! En haasta, mutta suostuttelen, kertokaa tekin kotinne lempinäkymistä! :)


-Piia

9 kommenttia:

 1. Kivat on näkymät! Kodikasta ja kaunista. :) Meillä lempinäkymät vaihtelee, mutta kestosuosikki on katsella olkkarista lasiovien läpi makuuhuoneeseen.. Ja haaveilla päiväunista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele miksi tuo on lempinäkymäsi! ;D

   -piia

   Poista
 2. Kaunis näkymä! Meillä suosikkini on ehkä parvekkeen ovelta olkkarin suuntaan. Pieni kun on tämänhetkinen koti, näkee siinä samalla silmäyksellä melkoisen paljon. Tykkään myös meidän pikkuisen huoneesta ja käyn sitä välillä ihan asioikseni katselemassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihanaa kun en ole ainoa, joka joskus johonkin huoneeseen ihan vain katselemaan hiippailee! :)

   -piia

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinpä osaan sählätä, eli piti siis sanoa että kauniit on näkymät ja aivan ihanan keväinen tuo sireeninoksa! Eipä vaan pitäisi keväästä vielä edes haaveilla kun talveakaan ei kunnolla ole näkynyt...
   Suostuttelusi taisi toimia, muutaman räpsyn otin ja saas nähdä josko ne esillekin päätyisivät:) Yllättäen oli tosi vaikeaa löytää niitä lempinäkymiä!

   http://villailona.blogspot.fi/

   Poista
  2. Kiitos! :) Sireeninoksa on tosiaan ihana, tai pitäisikö sanoa oli, ei kovin kauan hyvänä maljakossa kestänyt :/ ehkä se enteilee tulevia pakkasia ja toivottavasti sitten sitä luntakin saataisiin!
   Olisi kiva nähdä sinun lempinäkymäsi, toivottavasti ne julkaiset! Varmasti kauniita näkymiä luvassa kauniista kodista! :)

   Mukavaa tulevaa viikonloppua!
   -piia

   Poista
 4. Kaunis ja harmoninen näkymä. Täälläkin tykätään :) Omassa kodissa lempinäkymä taitaa olla keittiö sohvalta katsottuna ja päinvastoin, olohuone keittiöstä katsottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! :) Se on jännä miten jotkut näkymät kodissa viehättävät välillä enemmän kuin toiset ja miten ne aina välillä muuttuvat, monesti vuodenajastakin riippuen.

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.