2014/01/01

uuden vuoden tähdet

Olimme odotelleet vuotta vaihtamaan ystäväperhettä, mutta kuten lapsiperheen arkeen kuuuu, suunnitelmat muuttuivat. Juhlimme siis omalla porukalla pienesti.


Hieman oli juhlaa valmistellessa ehkä mopo karanut käsistä hankittuani uuden tähtilävistimen. Siivottuani joulun vuoden vaihteen juhlimisen alta pois, napsuttelin sata, tai ehkä parisataa paperitähteä kopiopaperista, askartelupapereiden lopuista ja jopa vanhoista kirjekuorista. Mitä nyt sattui eteen tulla. Nämä paperinauhat saattavat olla maailman nähdyin idea jo ainakin meidän juhlissamme, mutta pidän niistä silti! Nämäkin tulevat varmaan vielä käyttöön jossain muissa juhlissa.



Teemaväreiksi valikoitui tuttuun tapaan musta ja valkoinen, minkä lisäksi halusin hieman kultaista kimallusta. Tätä edustavat puunumerot, jotka kiinnitin tilapäisesti valokuvakehykseen kaksipuoleisella teipillä. Samalla teipillä tein nopsaan kultaisen raidan kynttilään.


Tyttäreni herkkua ovat porkkanamuffinit ja niiden koristelussa teimme lasten kanssa yhteistyötä. Päästyämme (syötyämme) muutaman ensimmäisen ylilyönnin yli, koristeltiin loput säästeliäämmin kaapin syövereistä löytyneillä(joskus innostuksissani hamstraamillani) sokerihelmillä ja -tähdillä sekä syötävälä glitterillä tietenkin.


Kun sitten tähtiteemaan ja näpertelylinjalle oli jouduttu, päätin kokeilla tehdä yksinkertaisia keksejä. Resepti oli Katrina's Kitchenin, mutta ei ainakaan meidän lasten suosikiksi noussut.


Ilotulituksen järjestimme yhdessä naapuruston kanssa jo seitsemältä, jolloin lapset jaksoivat siihen hyvin osallistua. Väkeä kokoontui mäelle mukavasti ja sädetikut uskalsimme antaa lapsille tiukan valvonnan alaisuudessa.



Tulostettavat tähtisadetikkujen koristeet Best Day Ever

Ja ettei jäisi epäilystäkään siitä, että vetikö Paula taas överit juhlia järkätessään, niin kyllä, upotn kuohuviinipullon glitteriin. Hyväksi reseptiksi osoittautui serviettilakka, jota sivelin ensin pulloon, ripottelin kimalteet päälle ja lakan kuivuttua tein vielä samalla lakalla pari kerrosta koko komeuden päälle, että glitteri ei pääsisi ropisemaan. Jotenkin hämmästyin, että kuitenkin pysähdyin tähän, enkä esimerkiksi askarrellyt meille kaikille hassuja kullanvärisiä juhlahattuja!

Kun lapset nukkuivat ja vuosi vaihtui ihailimme ilotulitusta oman takapihan paljussa. Eipä hassumpaa!

-Paula

20 kommenttia:

  1. Onpa kivoja koristeita, ja tähtinauhoihinhan ei voi kyllästyä koskaan ;) ihanaa uutta vuotta! x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän tosiaan tule käyttöön :)

      Samoin sinulle!

      -Paula

      Poista
  2. Hienoja koristeita! Ja onnellista uuden vuoden alkua :)

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtavat koristeet! Löysin blogiisi ja jään ehdottomasti lukemaan, tuo juhlaöverikuvauksesti on niin hauska :D Nimim. parempi överit kuin vajarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ja voi, kuinka totta ja kuinka monella eri elämänalueella. Tervetuloa siis porukkaan!

      -Paula

      Poista
  4. Hienot on koristeet. Tuo glitteripullo :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että tämmösiä pulloja tulee vielä tehtyä.

      -Paula

      Poista
  5. Tulin niin hyvälle mielellä tästä sinun postauksesta! :D Ihania koristeita ja tuo tähtinauha on suosikkini. Pitääkin laittaa se mieleen, kun maaliskuussa saan järjestää pojan ensimmäiset synttärit! :)

    Hauskaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kuulla! Tuosta tuli mieleen, että alle kuukausi tyttären synttäreihin. Apua!

      -Paula

      Poista
  6. Mainiot koristeet! Olen itsekin koukussa noihin lävistimiin, mutta tähdenmuotoinen puuttuu. Ja juhlakoristeluissahan saa lähteä pikkaisen mopo keulimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan siis huomasit mun matchaavan glitterikynsilakan? :D

      -Paula

      Poista
  7. Oikein hyvää uutta vuotta myös teille! Onpa ihanat koristelut ja vielä paljukin. Glitteripullo ei tullut itsellä mieleen, mahtava. Etsinkin kultaista glitteriä kaupasta, mutta loppuhan se oli. Taisit tyhjentää hyllyt ;) Olisin kastanut tuikkupurkkeja glitteriin. Onneksi vuosi vaihtui ilman glitterituikkujakin. Vastaisuuden varalle täytyy pistää lakkausvinkkisi muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palju on arjen luksusta, etenkin silloin kun ehtii sinne ilman lapsien seuraa.

      Yllättävän vähän meni muuten glitteriä. Vajaalla kahdella pikkupurkilla tuli tehtyä kaikki nämä ja riitti sitä näköjään kodinhoitohuoneen lattialle ja pesukoneeseenkin aika reilusti.

      -Paula

      Poista
  8. Hyvää Uutta Vuotta! Voi että sinulla on niin yhdenpitävä tuo sisustus ym. linja uudenvuoden koristeissakin :) Olet taitava! Mistä muuten hankit ison tähtileikkurin? En ole itse löytänyt kuin 3,5cm leikkurin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kehuista. Se on helppoa, kun on niin mustavalkoinen ihminen ;) Tuon tähtileikkurin ostin lomalla Seinäjoelta Paperinauhasta. Ei ollut Fiskars vaan jonkin muun merkkinen. Kooltaan 4,5cm.

      -Paula

      Poista
  9. Ihanaa uutta vuotta ja uusia kujeita! <3 Vautsi mitkä uuden vuoden koristelut!

    VastaaPoista
  10. Ihan mielettömän mahtavia ideoita ja toteutuksia! WAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihanaa taikoa välillä juhlaa arjen keskelle :)

      -Paula

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.