2014/01/03

palmikkokauluri


Minulla on kaappi pullollaan jos jonkinlaisia huiveja, mutta ulkoiluvaatteiden ja laskettelutakin alle huivit ovat yleensä liian muhkeita, joten neuloin joulunpyhinä itselleni kaulurin. Riittävän korkean ja riittävän tiukan.


Palmikkomallin otin Veera Välimäen Lankaleikki-kirjan Palmikkotakista hieman muokaten. Vähän romattisempi tästä tuli kun olin alunperin suunnitellut, mutta muilta ominaisuuksiltaan juuri sellainen kun olin ajatellut.


Olisihan se ihan kiva päästä tätä myös käyttämään ja vaikkei se sää tuosta valittamalla parane, niin kamoon, nyt eletään jo tammikuuta, lunta kiitos, edes vähän! Vai olenko ainoa joka sitä talvea kaipaa?

-Piia

14 kommenttia:

 1. Olen joutunut ystävien pilkan kohteeksi, kun pidän ulkoillessa kauluria. Mut hei, miten näppärä se onkaan! Ei lähde lenkillä omille teilleen, vaan pysyy nätisti paikoillaan.

  Niin, vielä kun tulis ne kaulurin käyttöön sopivat kelit. Onhan tää ikuinen vesisade ja pimeys nyt aika tylsää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh, mut kaulurithan on ihan parhaita juttuja, ne ei vaan tajuu! ;)
   Joo, tämä sää alkaa kyllä riittää ja pahinta ois jos tämä jatkuu vielä pitkään ja sitten iskee se talvi siinä vaiheessa kun pitäisi olla jo kevät!

   -piia

   Poista
 2. Kaunis ja lämpöisen näköinen kauluri! Toivotaan, että saat kaulurikelejä ja pian. Minä en erityisemmin kaipaa talvea, mutta olisi se kuitenkin parempi kuin koko talven mittainen syksy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä lämmin ja pehmeä kun lankana on baby merino! :) Minä tykkään, että on selkeät vuodenajat, tämä loputon syksy varsinkin on niin tylsä vaihtoehto!

   -piia

   Poista
 3. Ei ole kyllä liian romantillinen minusta, tosi kaunis! Mulla mieskaulurin ohje hakusessa, onko vinkkejä. Meidän isäntä pitää lasten kaulureita, ja siinä minä vedän rajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä miun visuaalinen ajatus ol hieman erilainen kuin lopputulos ja siksi vähän romanttiseksi tämän miellän, mutta kaunis kyllä minustakin!
   En kyllä valitettavasti osaa miesten kaulureista vinkata kun joudun tunnustamaan, että ostin miehelleli joululahjaksi kaulurin kun en ole saanut aikaiseksi neulottua hänelle sellaista! :D
   Toivottavasti löydät ohjeen, lastenkaulurit on kyllä aika paha vaihtoehto! ;)

   -piia

   Poista
  2. Minä olen tehnyt miehille Ullaneuleen Hugon.

   -Paula

   Poista
  3. Kiitos vinkistä, katselen Ullaneuleen ohjeet!

   Poista
 4. Kaunis kauluri eikä minustakaan liian romanttinen. Ja kyllä, nyt saisi jo tämä harmaus vaihtua lumeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jii! Pitäisi varmaan pistää joku sadetanssi pystyyn! :)

   -piia

   Poista
 5. Aivan ihana, täytyykin vinkata äiteelle (joka myös lukee välillä tätä blogia:)) jos neuloisi lapselleen, kun ei oiekin tuo palmikko vielä taitu mun hyppysissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sunna! :) Vinkkiä vaan etiäpäin, kaulurit rules! :D

   -piia

   Poista
 6. Tällaisen minäkin tarvitsisin. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä syntyy melkeinpä yhdessä illassa, ei kun puikoille vaan! :)

   -piiq

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.