2013/08/03

Kirjontakokeilu


Kesäloman alkumetreillä kaivoin kaapista pellavaa ja päätin opetella kirjontaa. Taidot eivät ole ennättäneet vielä kovasti harjaantua, mutta ensimmäisen tyynynpäällisen olen sentään aikaiseksi saanut! Ympyrät eivät ole ihan täydellisen muotoisia tai toistensa kokoisia ja ehkä ne olisivat voineet olla lähempänä toisiaankin, saati että tässä mitään oikeita kirjoilupistoja olisi edes käytetty, mutta ensimmäiseksi kyhäelmäksi ihan jees, tästä on hyvä jatkaa!

-Piia

2 kommenttia:

  1. "Ympyrät eivät ole ihan täydellisen muotoisia tai toistensa kokoisia ja ehkä ne olisivat voineet olla lähempänä toisiaankin, saati että tässä mitään oikeita kirjoilupistoja olisi edes käytetty,"

    Kirjojan mielestä siis meni ihan penkin alle... kun minä näen modernin, käyttökohteeseen sopivan, kivat värit ja omanlaisen tyylin ja varsinkin ITSE tehdyn kirjotun tyynyn.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eeko! Kirjoituksessa oli mukana hieman sarkasmia, visiot tyynystä olivat omassa päässä vähän korkeammalla, mutta niinhän ne aina! :) Toki olen tyynyn tyytyväinen, mutta vähän kutkuttelisi vielä tehdä versio 2., jossa ne ympyrät olisivat ihan ympyröitä ja samankokoisia, mutta voipi olla, että seuraavaksi kokeillaan jotain ihan muuta! :)

    -piia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.