2013/08/17

LankaleikkiäTitityyn ihanassa putiikissa oli tänään Veera Välimäen Lankaleikki-kirja julkkarit ja toki mekin paikalla olimme. Kirjassa on mukavia ohjeita niin lapsille kuin aikuisille, joten olihan tuo kirja omaan kotikirjastoon hankittava. Ja tietenkin lankaa myös! BC Garnin kauniista vihreän sävyisestä Semilla Grossosta syntyy toivottavasti kirjan ohjeilla Piialle pehmeä ja lämmin paita syksyyn ja talveen.

-Piia & Paula

4 kommenttia:

 1. Onneksi Piia pelastit nuo Semilla Grossot! Olen pyöritellyt niitä käsissäni jo pitkän tovin, mutta jättänyt aina sinne laatikkoon, kun en keksinyt niille mitään järkevää projektia. Väri on syötävän herkullinen, onneksi lanka pääsi nyt hyvään kotiin ja siitä tulee varmasti vielä jotain kovin kaunista!

  VastaaPoista
 2. Ne oli tosiaan niin herkulliset, etten vaan voinut jättää niitä sinne! :) Neljäs kerä on jo neulonnassa, joten valmista saattaa tulla jopa hämmästyttävän pian, tosin jo nyt jännään riittääkö lanka... Kiitos siis, että olit ne koriin jättänyt! ;)

  -piia

  VastaaPoista
 3. Vitsi, tähän pitää päästä kyllä käsiksi. Monin eri tavoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä monta todella kivaa ohjetta ja just semmoisia mitkä ainakin meikäläistä miellyttävät, on paksuja lankoja, isoja puikkoja, paljon oikeaa ja vähän saumoja! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.