2013/08/22

Oma fontti

En tiedä onko tämä jo kaikille ihan tuttu juttu, mutta minulle ainakin ihan uusi tuttavuus, nimittäin oman fontin luonti. Täältä löytyy ohjelma, josta voi tulostaa ja täyttää arkin omalla käsialallaan ja sen jälkeen skannata sen ja da-daa, oman käsialan fontti on valmiina.

Minun kädenjäljelläni uudistettiin hieman tuota piipadoon yläbanneria, miltä se siellä ruudun toisella puolella näyttää?

-Piia

17 kommenttia:

  1. Itse en ainakaan tällaisesta tiennyt! Kiitos vinkistä :) Tosi hieno banneri tuli. Mietityttää kuitenkin, että onko banneri ennen linkitetty niin, että sitä painamalla pääsisi etusivulle? Nyt se, ei nimittäin ainakaan toimi näin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos huomiosta! Banneria emme ole koskaan saaneet suoraan toimimaan linkkinä etusivulle, bannerin vasemmassa yläkulmassa on ollut aiemmin pieni piilolinkki, josta pääsee takaisin etusivulle ja se on taas toiminnassa. Jos sinulla tai jollakulla muulla on vinkkejä, miten koko bannerin saa linkitettyä, ne otetaan ilolla vastaan. Bloggerin kanssa toimiminen kun on aina välillä vähän haasteellista...

    -piia

    VastaaPoista
  3. Onpas kiva idea ja hieno fontti! Pitää aloittaa käsialaharjoittelut, jos sitten viitsisi jotain omaakin koittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin idea on kiva, kunnia löydöstä kuuluu miehelleni, joka kiikutti kotiin noita käsialanäytearkkeja! :)
      Ja hei, ei nuo minunkaan harakanvarpaat kovin kummoisia yksittäin ole, mutta yllättävän kivalta ne yhdessä näyttävät! :)

      -piia

      Poista
  4. Oikeen kivalta näyttää. :) En ole itsekään kuullut tällaisesta aiemmin, aika huikea idea. Kiitokset vinkistä, täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja eipä kestä, eikun kokeilemaan! :)

      -piia

      Poista
  5. Näyttää kivalta! En olekkaan tälläisestä aiemmin kuullut, täytyypä testata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testiin vaan! Tyttärellänikin on jo oma fonttinsa! :)

      -Piia

      Poista
  6. Huh, kaikkea sitä keksitään! Niin kuin ei niissä valmiissa fonteissa olisi riittävästi valinnanvaraa... :D Mutta oikeasti, kiva idea ja kiva harakanvarpaiden kirjo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, fonteissa on jo nykyisellään aikamoisesti valinnanvaraa, mutta onhan oma aina oma! ;)

      -Piia

      Poista
  7. Jännää, en tiennyt tällaisen olemassaolosta. Oma käsialani tosin on sen verran kamalaa etten ole varma uskaltautuisinko moiseen... ainakin pitäisi skarpata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pöh, miullakin on semmoisia harakanvarpaita, että monesti en saa omista muistiinpanoista enää jälkeenpäin selvää, saati, että muut saisivat! :D Ja hei, noitahan voi tulostaa vaikka kuinka ja paljon ja kirjoitella kunnes saa mieleisensä. Ei nämäkään ekalla yrittämällä syntyneet! ;)

      -Piia

      Poista
  8. Voi makeeta! Tätä pitää ehdottomasti kokeilla. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.