2015/05/04

todella lapsellistaTääklä on leikitty oikein urakalla. Yhtenä iltana Pinterestin inspiroimana heitin hamahelmiä uuninpellille sulamaan ja toisena iltana tytär pujotteli niitä nauhaan mieleisikseen koruiksi. Käsikoruun autoin sen  verran, että kehittelin siihen lukon pienestä napista.


Vähän useampi ilta meni sen sijaan siinä, että ompelin hamahelmistä pienen pussukan. Tämähän sointuu aika kivasti tuohon lapsen korusettiin, vai kuinka?


Ja vieläpä keksin niinkin huikean innovaation kuin pimeässä hohtavan kukkaron. Löytäisinköhän tällaisen pussukan pimeässä laukun pohjalta? Idea oli ainakin hauska. Kyllä, olemme olleet täällä valtavan lapsellisella päällä.

-Paula

6 kommenttia:

 1. Nämä sun pussukat on niiiin ihania! <3

  Lapsellinen maku, minullakin. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavan lapsellista ja hauskaa! Ja ihanaa. Tuo pussukka on mieletön. Kyllä siinä on tovi jos toinenkin mennyt...

  VastaaPoista
 3. Ovat kyllä ihania noi pussukat. Etenkin tuosta harmaasta tykkään kovasti. Aivan mahtava.

  VastaaPoista
 4. Ihan huippuja! Kiva idea tuo helmien sulattelu. Meillä on tosi ahkera helmiaskartelija (mun lisäkseni siis), joten saattaa joutua kokeiluun tuo idea.

  VastaaPoista
 5. No onpas ihan loistavia ideoita taas. Tuo pussukkahan jo menikin to do -listalle, mutta aika hauska idea myös tuo helmien sulatus, saa vähän erilaista ilmettä, pitääpä ehkä sitäkin testata :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja ideoita hamahelmistä! Nämä täytyy laittaa muistiin niille hetkille, kun lapsella ei ole muka mitään tekemistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.