2015/05/14

too much?Kiireinen kevät on vienyt mehut! Enpä ole paljon sisustellut tai tehnyt käsitöitä vaan juossut pää kolmantena jalkana töissä. Toki mukaan on mahtunut myös monta kivaa menoa, muttalkotona ei olla paljon seiniä tuijoteltu. On tultu ja menty ja eletty!


Toisin kun suunnittelin, ei siis Marimekon Fokus ole ainakaan vielä saanut lähtöpasseja makkarin seinältä. Sen sijaan hyllylle on kertynyt kaikenlaista muuta tavaraa. Rakkaita tavaroita ja printtejä. Kirjakin odottaa leppoisempia aikoja ja lukijaansa. Se ei ole paljon talven aikana edennyt. Mutta onhan tuo kesä tulossa.  Jopa tyynykasa on sama kuin neiti eskarilaisen siihen alunperin kasaama.Melkein kuin stilleben, mutta eu kuitenkaan.


Että tällaista menoa hyllyllä ja meidän mäellä. Nyt yritän kovasti miettiä, onko hyvä nyt vai onko tässä jo vähän liikaa. Siis sekä hyllyllä että elämässä. Mutta jos se tuntuu tällä hetkellä hyvältä, niin mennäänkö sillä?

-Paula

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvältä näyttää! Tuo Fokus on vaan niin kaunis!!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää asunto, kateus oikein iskee! ;D Älä ihmeessä vie Fokusta pois, tai korvaa se ainakin jollain. Nyt se on hyvä katseenvangitsija tuossa sängyn päällä ja vaikka hyllyille olisikin eksynyt jotakin ylimääräistä, ei se haittaa ollenkaan. Kaunista :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.