2015/05/08

myrskyn jälkeen x 2

 
Ympäri mennään ja yhteen tullaan! Sitähän se sisustus monesti on. Minulla oli maaliskuussa hakusessa juliste työhuoneeseen sieltä keittiöön siirtyneen opetustaulun tilalle. Päädyin tilaamaan Saanan ja Ollin ihanan Myrskyn jälkeen printin ja kävikin niin, että juliste istui oikein hyvin keittiöön ja näin ollen opetustaulu palasi alkuperäiselle paikalleen työhuoneeseen uuden julisteen sijaan. 
 
 
Myrskyn jälkeen inspiroi minua siinä määrin, että päätin hyödyntää kuviota myös keittiöpyyhkeessä ja tehdä kasvojenkohotuksen jo vähän nuhjaantuneelle mustalle Granitin vohvelikangas pyyhkeelle.  
 
 
Alkuperäinen idea, jota jo instagramin puolella vähän vilautin, oli tehdä kuvioita ristipistoilla samaan tapaan kuin joulun alla koristelemaani vastaavaan valkoiseen pyyhkeeseen. Printin muodot olivat kuitenkin sellaisia, että ristipistot eivät oikein toimineet, joten tein ristien sijaan ihan vaan pistoja.
 

Pidän lopputuloksesta valtavasti! Kuviot onnistuivat minusta hyvin ja pyyhe sai nyt ihan uuden ilmeen ja elämän! Tuollainen pisto-ompelu on myös äärimmäisen rentouttavaa, antaa vain neulan viedä ja ei ole niin justiinsa, jos joku pisto meneekin vähän vinoon. Kaapissa oleva toinen musta pyyhe taitaa saada pian vastaavan käsittelyn!
 
Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua toivotellen!
-Piia

23 kommenttia:

 1. Ihana keittiö, ja vielä ihanampi idea antaa pyyhkeelle jatkoaikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! Joku näissä ristipisto/pistojutuissa juuri tällä hetkellä viehättää!

   -piia

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuli tuosta pyyhkeestä! Voi, mulla on ollut mielessä ties kuinka kauan tehdä pari keittiönpyyhettä vohvelikankaasta ja koristella ne jollain kivalla yksinkertaisella kuviolla (vähän juurikin hengessä "antaa vain neulan viedä":)), ostin kankaankin jo aikaa sitten (taisi olla jo kesällä!) ja vieläkin se odottaa. Kyllä se pitää sieltä kaivaa esiin ja ottaa käsittelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Ja hyvin mietitty on jo kuitenkin puoliksi tehty! ;)

   -piia

   Poista
 4. Tuo keittiöpyyhe on kyllä niin hieno!!!! ihastelin sitä jo instassa :) Kauniita kuvia muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Moikka, juliste on ihana ja niin on kyllä keittiöpyyhekin. Olen pitkään halunnut tarttua neulaan, mutta se the inspiraatio on vielä poissa. Jatkoa odotellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Toivottavasti inspis löytyy, ehkä vaikka kesän myötä! :)

   -piia

   Poista
 6. Toi näköä pyyhkeeseen huimasti <3 Onnistunut lopputulos :) Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvää tulevaa viikonloppua myös sinulle! :D Kiirettä pitänyt sen verran, että kommentitkin laahaavat melkein viikon perässä...

   -piia

   Poista
 7. Onpa ihania! Niin juliste, kuin erityisesti tuo pyyhekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! <3 Toi juliste on kyllä ihana, kelpaisi kyllä myös tuo tyynykin! ;)

   -piia

   Poista
 8. Ihana juliste ja sopii teille kuin nakutettu. Toi tuunaus on oivallinen, peukku sille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! <3 Sopii kyllä tuohon keittiön kupeeseen hyvin ja toimii erityisen hyvin minusta tuon Fermin kehyksen kanssa!

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.