2015/05/17

ihanat isot oksat


Sain tänään appivanhempieni mökiltä ihania tuliaisia isojen oksien muodossa! Oma piha kun on vasta muutaman vuoden vanha, ei sieltä vielä oikein raaski mitään kukkia kummempia maljakkoon katkoa, vanhasta rehevästä pihapiiristä sen sijaan riittää miniän maljakoihinkin.


Työhuone sai vihreyttä herukan oksista, jotka sopivatkin mainiosti oksa-aiheisen koulutaulun viereen. Kyseessä on se paikasta toiseen seilannut koulutaulu, joka palasi tuohon työhuoneen seinälle keittiöstä Myrskyn jälkeen-printin tieltä.


Aulan maljakkoon sain ihania käppyräisiä syreenin oksia. Kauniit pienet hiirenkorvat ovat kuin lupaus nurkan takana olevasta kesästä, vaikka se omissa ajatuksissa tuntuukin kyllä vielä kovin kaukaiselta, siitä ovat pitäneet huolen kiireet sekä työ- että opiskelurintamalla. Samasta syystä myös blogi on päivittynyt vähän verkkaisempaan tahtiin, ideiota on, aikaa ei niinkään. Mutta kyllähän se kesä sieltä silti tulee ja toukokuusta kun selvitään niin ehkä ne kiireetkin jo vähän helpottavat! Ja tulevan kesän vuoksi suuntaan nyt pihalle ja upotan hetkeksi kädet multaan, oivallinen tapa unohtaa kiireet! Mukavaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa! 

-Piia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.