2015/05/06

parahin vuokrakoti


Muutama viikko sitten paikallisella bloggaajaporukalla vietetyn mukavan päivän pääetappi oli Jyväskylän vuokra-asuntojen, tuttavallisemmin JVAn, asuntoesittely, jossa kauniisti ja kekseliäästi sisustetun asunnon lisäksi pääsimme osaksi improvisaatioteatteria!
 
Kuvitteelliselle neljä henkiselle perheelle, perhe Parahimmalle sisustetun kodin saloihin meidät johdatti perheen äiti Tiina ja myöhemmin paikalle tupsahtivat myös perheen isä Mikko ystävänsä kanssa. Hauska, erilainen ja yllättävä tapa esitellä asuntoa!


Perhe Parahimman asunnon sisustuksen takana on Sisustuskärpäsen Heidi. Heidin tekemä sisustus on osa JVAn uudenlaista asuntoesittelykonseptia teemalla Kurkkaa kotiin, jossa esitellään JVAn asukasetujärjestelmällä mahdollistettavia  remontteja. Kurkkaa kotiin-teemaan kuuluvissa tapahtumissa kutsutaan tutustumaan remontoituihin vuokra-asuntoihin, jotka on kaikki ideoitu erilaisten, kuvitteellisten vuokralaisten ja elämäntilanteiden lähtökohdista.
 
JVAn asukkailleen tarjoama asukasetujärjestelmä on mahdollisuus parantaa vuokrakodin viihtyisyyttä. Etupisteitä kertyy asumisajasta, asukasaktiivisuudesta asukastoiminnan tehtävissä sekä ajantasaisesta vuokranmaksusta ja pisteitä voi käyttää esimerkiksi kodin remontointiin, sisustukseen tai kalustukseen. Ajatuksena on, että vuokra-asumisen ei tarvitse enää rajoittaa uskallusta sisustusratkaisujen suhteen, ei huono ajatus ollenkaan!Perhe Parahimman kodissa uskallusta ei ainakaan ollut rajoitettu! Heidin kädenjälki sisustuksessa on persoonallinen ja asunto oli pullollaan hauskoja ja kiinnostavia yksityiskohtia ja ideoita. Oma suosikkini oli ehdottomasti vanhempien makuuhuone, jossa pärekoreista tehdyt kukka-amppelit ihastuttivat siinä määrin, että omaan kotiinkin olisi kiva tuollainen ripustaa.
 
Loppukesän ja syksyn aikana on siis luvassa vielä kaksi muuta Kurkkaa kotiin asuntoesittelyä, joissa molemmissa eri asunnot ja eri asukkaat. Saatanpa käydä kurkkaamassa nuokin kodit, samassa paketissa kun saa sekä kulttuuria että ideoita omaan kotiin!
 
-Piia

6 kommenttia:

 1. Mielettömän hyvä juttu ja idea! Nuo pärekoriamppelit ovat kyllä huiput myös, pihasaunan takkahuoneeseen sopisivat erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisteet kyllä Heidille ja JVAn porukalle uudesta ja hauskasta tavasta esitellä asuntoa! Ja nuo amppelit on kyllä ihanat!

   -piia

   Poista
 2. No onpa kyllä positiivisen raikas asenne asuntoesittelyyn ja vuokra-asumiseen noin muutenkin. Loistava idea!

  VastaaPoista
 3. Pärekoriamppelit!!! Joko saa suunnitella joulua? Sopisi hienosti joulukukille! :D :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.