2013/11/24

DIY: pyöreä tyyny pilkullisesta Marimekosta

Keväällä ihastuin Marimekon pilkulliseen pellavapaitaan. Kun en siihen hätään paitaa saanut tai malttanut ostaa, tuli tehtyä plagiaatti. Myöhemmin löysin Kyyjärven Marimekosta samaa kangasta epämääräisen muotoisina paloina kilohinnalla. Ajattelin, että josko niistä löytyisi riittävän isoja ommellakseni itselleni paidan. Kunka ollakaan, löysin sitten kyseisen paidan alennusmyynnistä ja kankaanpalat jäivät pussiin unohduksiin.


Nyt sain vihdoin aikaiseksi ommella paloista jotain ja ensimmäisenä syntyy (tietenkin) tyyny. Tein ympyrän muotoisen tyynyn, joka koostuu kuudesta saman kokoisesta sektorista. Tyynyn keskelle päällystin isot napit, joita jäi jäljellä tästä macaroon-rasia -projektista.


Tyyny etsii paikkaansa ja tässä loikoilee tyttären sängyn päällä. Oikeastaan se sopisi meillä meilkein huoneeseen kuin huoneeseen ja näyttääkin nyt olevan olohuoneessa aamun lastenohjelmia katsovien aamuvirkkujen käytössä. Nyt puolestaan tämä (ei niin aamuvirkku) äiti starttaa kohti Helsinki-Vantaata ja pienelle työmatkalle Hollantiin. Ihanaa ja rauhallista sunnuntaita teille!

-Paula

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Meillä oli tämmöinen, mutta keinonahkainen, kun olin pieni.

   -Paula

   Poista
 2. Ihana! Mä ihastuin myös tuohon pilkkukankaaseen ja nyt alkoi harmittaa etten ostanut niitä epämääräisen mallisia paloja Kiteen myymälän loppuunmyynnistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Tuli tyynylle hintaa varmaan n 3€. Melko edullinen Marimekko, sanon minä!
   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.