2013/11/13

Operaatio: Häivähdys pinkkiä!

Tytär tykkää pinkistä, mutta itse asiassa usein, kun äiti ehdottaa jotain oman maun mukaista, vaikkapa mustaa ja graafista ilmettä, menee se ihan hyvin läpi. Toki jotain pinkkiä on prinsessalle suotava, mutta mielestäni kaiken ei tarvitse sitä olla.


Tyttären huoneessa ovat palvelleet hyvin Kodin1:stä ostetut lattiatyynyt. Alunperin ne olivat väriltään vihreä ja pinkki, mutta vihreä väistyi jo aiemmin Marimekon kuosin alta. Samoin Piia tuunasi heidän oranssin lattiatyynynsä ihanan pöllösti. Nyt oli pinkki tullut tiensä päähän ja verhosin sen uudelleen niin ikään Kodin1:n Anno-malliston mustavalkoraidallisella kankaalla.


Ja jotain pinkkiä? Hot Fix-kalvo pelasti jälleen. Silitin pari sydäntä kulmaan ja nyt tämä on kuulemma ihan kuin Monster High:ssa.
-Paula

2 kommenttia:

 1. Pienestä se on joskus tyytyväisyys kiinni :) Mä en oo noita Hot fixejä koittanutkaan, pitää muistaa.

  Meillä 2,5v poika selasi eilen lelukuvastoa "kato äiti, nää on ne monfter hait"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat näppäriä! Näillä askartellimme työporukan juoksutiimillekin paidat, vaikka tytöt väittivät, etteivät he osaa askarrella.

   Monster High, *huokaus*, en oikein tiedä, mitä niistä ajatella, mutta toisaalta oli se Barbiekin aikanaan silmätikkuna. Ei kai se lelu lasta pahenna?

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.