2013/11/08

Ihana juhlakausi

Marras-joulukuusta alkanee monelle talven juhlakausi, johon sijoituvat isänpäivä, joulujuhlat ja uusivuosi. Meillä juhlitaan talvikaudella myös useampia syntymäpäiviä. Esteetikkona tykkään ajan salliessa panostaa myös paketointiin, sillä kauniita paketteja on mukava saada. Useasti paketoin itse, mutta joskus aika vain ei riitä ja lahja pitää saada nopeasti pakettiin, jolloin turvaudun kauppojen valmiisiin lahjapussukoihin ja -laatikkoihin.

Tästä syystä ilahduinkin, kun huomasin, että markkinoille on tullut uusia kauniita paketteja, joissa on yksityiskohdat mietitty huolella. Uudenlaisten lahjapakettien takana on jyväskyläläinen Pomarbo ja yrittäjänä graafikko Marja Moilanen. Tämä uutuustuote on kasviöljypohjaisilla painoväreillä värjätty ja rusetteja lukuunottamatta kotimainen sekä mikä tärkeintä, kaunis ja ilahduttavan raikkaan näköinen. Kuoseja löytyy jo nyt paljon ja tuotteliaalta naiselta eivät näytä ideat loppuvan kesken, vaan uusia kuvioita syntyy koko ajan.

Pomarbon ideana on, että paketti itsessään on kaunis design-tuote, joka on ilo antaa ja saada. Mielestäni näissä on ihanaa myös se, että paketin päällä ei ole paljastavia yritysten logoja, jotka antaisivat heti vinkkiä lahjan ostopaikasta. Tämä antaa viimeistellyn loppusilauksen tarkkaan harkitulle lahjalle, oli se ostettu kalliista erikoisliikkeeta tai marketin hyllyllä. Ostopaikallahan ei pitäisi olla merkitystä vaan lahjan antajan ajatuksella.

Pomarbon tuotteet ovat parhaillaan löytämässä tietään kauppoihin. Jyväskylässä niitä on saatavilla jo ainakin Sokokselta ja Butik Carlasta sekä ympäri Suomea Bellapuodin nettikaupasta. Tänään Marja on Urban Storyssä ja huomenna lauantaina Jyväskylän Sokoksella tuotteita esittelemässä. Joulukuussahan meitä hemmotellaan Toivolan Vanhan Pihan joulutorilla, josta näitäkin sitten saa. Jyväskylän ulkopuolella kannattaa vinkata omalle kauppiaalle, että kysyisivät tuotteita myyntiin sinnekin. Lienee selvää, että minun suosikkejani ovat nuo mustavalkoiset kuviot ja sellaiseen laatikkoon meillä tulee sujahtamaan tänä vuonna varmaan vielä useampikin lahja. Mitäs mieltä olette, iskeekö teihin?

-Paula

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja. Harmi etten eilen Sokoksella näihin törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi. Josko olisivat tänään paremmin esillä.

   -Paula

   Poista
 2. Noita taisi olla Habitaressa esillä? Tosi kivoja, mutta muistaakseni aika hinnakkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Habitaressa en olekaan moneen vuoteen käynyt. Bellapuodissa näiden hinnat olivat 5-7€.

   -Paula

   Poista
 3. Minun suosikkini taitaa olla tuo talokuvio
  T:
  elina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.