2013/09/06

Kun ei tiedä mitä ommella, voi aina ommella tyynyjä





Täällä päässä Piipadoota on kärsitty jonkinmoisesta inspiraation puutteesta tai sitten se on vain tämä syysarki joka on kolahtanut ja kovaa, keskeneräistä löytyy, mutta valmista ei meinaa saada.

Koska tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa ja ne valmistuvat nopeasti, niin tehdään sitten niitä! :) Näin vähän aikaa sitten jossain nettikaupassa kivan trikootyynynpäällisen, josta tuli mieleen kaapissani oleva höyhenen kuvalla varustettu t-paita joka on jäänyt vähemmälle käytölle ja siitä syntyi toinen uusista tyynyistä. Samalla vaivalla ompelin sille kaveriksi pilkullisen tyynyn ihasta Marimekon pellavatrikoosta, jolle en ole muuta käyttöä keksinyt.



Vaikka yleensä olen laiska tyynyntekijä ja vain ompelen kaikki sivut ilman vetoketjuja, ajattelin, että höyhentyynyyn voisi keksiä jotain, ja koska t-paidan helma jäi ehjäksi, päätin hyödyntää sitä niin, että laitoin tyynyn toiselle puolelle painonepparit. Pilkullinen syntyikin sitten sillä peruslaiskalla tavalla.



 
-Piia

10 kommenttia:

  1. Sanoppa muuta! Juuri alkuviikosta surautin meille pari tyynynä neuloksesta mustavalkoisuuta piristämään! http://nauravanappi.blogspot.fi/2013/09/herkkuja-olkkariin.html Tyynyjähän ei voi koskaan olla liikaa, kun niitä voi sitten vaihtaa mielialan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja tyynyjä olit sinäkin tehnyt! :) Minä olen kyllä ihan tyynyfriikki, kaapit tursuaa kaikenlaisia tyynyjä, mieheni mielestä niitä voi olla liikaa, minä tietty olen erimieltä! ;)

      -piia

      Poista
  2. Oi miten kaunis! Höyhenkuviot ovat muutenkin suosikkeja ja tuo tyynyn muotokin on niin hieno!

    Hyvää viikonloppua sinne!

    PS: Syysarki on itselläni todellakin vienyt inspiraation. Harmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiki! Minut on varmaan sotkenut nämä säätkin, eihän nyt pitäisi enää olla näin lämmin, pitäisi puuhastella sisällä, mutta ulkohommiakin voisi sään puolesta tehdä ja sitten käy niin, etten saa tehtyä mitään!
      Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinullekin! :)

      -piia

      Poista
  3. Näinhän se on, tyynyt on parhaita hetken inspiksen tuotteita, ja niillä kuitenkin kodin ilme muuttuu nopeasti. Kivan rauhalliset sävyt noissa tyynyissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yleensä ompelen itse tyynyt, ihastelen kyllä kaikkia saana ja olleja ja muita mutten raaski niitä hankkia, tosin nyt ajattelin, että josko syksyä jollain ihanalla hankinnalla piristäisin! ;) Ja tosiaan helpoin tapa muuttaa kodin ilmettä!

      -piia

      Poista
  4. Mulla puolestaan on päinvastoin - en millään viitsisi ommella niitä tyynyjä vaikka tykötarpeet ja ideakin olis olemassa. Kunseonmukamasliianhelppoo.. pöh. :) Aivan ihana tuo höyhen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka! :) Hassua että sinulla on juuri päinvastoin, minä en olekkaan ikinä asiaa tuolta kantilta ajatellut! :D Monesti on arjessa niin kiire, että nuo tyynyt ovat ainoita mitä nopeasti saa valmiiksi kun ompeluhimo iskee!

      -piia

      Poista
  5. Voi miten kauniit tyynyt ja loistava idea kierrättää tuo kaunis t-paita tyynyksi. Kyllä te vaan osaatte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos NorppaStiina! :) Noita t-paidasta tyynyksi juttuja on ollut muuallakin, Paulakin on tainnut joskus muutaman tehdä, joten ihan uusi idea tämä ei ollut, mutta miun eka kuitenkin! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.