2013/09/10

Trendikkäästi pronssissa

Jokainen blogeja yhtään seuraava tietää, että pronssi on nyt muotia. Jännästi kai siihen omakin silmä tottuu, kun joka paikka on sitä pullollaan. En kuitenkaan ole sortunut esim. tähän H&M:n kynttilänjalkaan tai tähän Tom Dixonin hintavampaan tuikkukippoon.


Jotain pronssista silti tajusin haluavani, kun luin kommentin postaukseeni lyhtykoisosta. Tuuli kertoi mummonsa kuivanneen lyhtyjä ja maalanneen ne kullanväriseksi spraymaalilla.
 
 
Kaapin pohjalta tiesin nimittäin löytyvän puoliksi kuivahtaneen pronssisen tekstiilivärin jämät. Otin kaapista viime vuonna kuivattamani lyhdyt ja töpötin niihin väriä. Lopuksi suihkautin vielä ohuen lakkakerroksen lyhdyn pintaan maalia suojelemaan.
 
 
Kangasvärillä ja siveltimellä tuli oikein mukava, elävä pinta, josta paikoitellen kuultaa lyhdyn oma oranssi läpi. Näin tuli siis pronssia meillekin, ihan nollabudjetilla ja melko ekologisella pienellä jutulla. Niin ja olette varmaan jo huomanneet, että alpakkalautasesta on tullut uusi suosikkini olkkarin pöydällä!

-Paula

6 kommenttia:

  1. Ai miten hauskaa, että kokeilit tuota! Kivalta näyttää :)

    VastaaPoista
  2. Hieno yhdistelmä tuo kupari ja oranssi, toimii!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.