2013/09/17

Melkein valmista

Tiedättekö, tässä yhdessä ystävän kanssa bloggaamisessa on mukavaa kaiken muun lisäksi sekin, että jos itseä vaivaa inspiraation puute, on toinen yleensä silloin erittäin ahkera ja aikaansaava! :) Minulla on vieläkin inspiraatio vähän kateissa kuten vähän aikaa sitten valittelin, mutta ehkä tämä tästä taas vähitellen. Ja nyt olisi jotain valmista jopa esitellä! :) Paitsi että pitäisi saada se kuvattua vielä yllä, mutta jotain vihreää, isoa ja pehmeää olisi pian luvassa.


Niin ja sitten kun siihen vihreään tuli vähän keltaista, koska se vihreä ei yksin riittänyt, ja sitä keltaista jäi yli, päätin, että se vihreä vaatii kaverikseen ehdottomasti vielä tuon keskeneräisen keltaisen. Ja sitten se keltainen lankakin loppui kesken. Perusperus. No onneksi sitä sai lisää ja melkein valmista jo on!

-Piia

8 kommenttia:

 1. Lupaavalta näyttää! :) Ihanat syksyn värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väreissä ollaan taas ihan minun mukavuusalueen ulkopuolella, mutta välillä pitää koetella rajoja! ;)

   -piia

   Poista
 2. Ihan tuttua tuo ajoittainen (pidempikestoinenkin) inspiraation puute. Sitten tulee taas näitä kausia, kun ei malttaisi muuta kuin ommella.

  Lupaavalta näyttää uusi tuotos. Tykkään kovasti väreistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tuntuu menevän, että välillä inspiroi ja sitten taas ei, luulen että tästä taas ollaan intoa päin menossa! :)
   Ja värit tosiaan on ihanat, vaikka kuten tuossa yllä laitoin, ei niitä mitä yleensä itselleni valitsisin.

   -piia

   Poista
 3. Ihanaa vihreää ja kauniit eriväriset napit. Mitäköhän tuosta keltaisesta tulee, jännä nähdä lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo napit on kyllä ihanat! :) Keltainen on valmis, mutta kylläkin aika peruskauraa, yritetään saada viikonlopun aikana eetteriin! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.