2013/09/11

Sade ropisee

Tänä aamuna heräsin sateeseen ja tuntui selvästi, että syksy on nyt saapunut. Olin jo viikonloppuna järjestellyt poikasen huoneen hyllyn uusiksi. Halusin viimeisimmällä IKEA:n reissulla ehdottomasti tuon Lontoo-julisteen ja tänä sateisena aamuna se tuntui harvinaisen osuvalta. Kehystin sen samaisen firman Ödby-kehykseen, jonka olin aikaisemmin suihkinut mattamustaksi.


Iltasatukirjaksi nostettiin keväällä Lontoosta tuliaiseksi tuoman kirjan. Yritän siis selvästi pakkosyöttää lapsillenikin rakkauttani tähän kaupunkiin. Vaikka olen nauttinut saadessani omaa aikaa vieraillessani kaupungissa aikuisseurassa, haaveilen jo vähän siitä, että voisin viedä oman jälkikasvunikin tutustumaan Lontooseen. Olisi vaihteeksi mielenkiintoista tutustua kaupunkiin lasten silmin.


Niin ja siellä keväisellä lontoonreissulla? Kyllä siellä silloinkin satoi, mutta myös aurinko paistoi, kuninkaalliset palatsit olivat vaikuttavia, teatterissa rampattiin ja jalkapalloilijoitakin oli kaupunki puolillaan. Mikä tärkeintä - seura oli mahtavaa! Koskahan sinne taas lähtisi?


-Paula

2 kommenttia:

 1. Hih, mulla on ihan sama juliste hankintalistalla. Aivan ihana, tänään en vaan jaksanut raahautua Ikeaan asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli impulssiostos, joka oli pakko ostaa. Harmillisesti paketissa oli kaksi muutakin julistetta, jolle minulla ei näyttäisi olevan käyttöä.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.