2013/09/04

Urheilun iloja ja suruja

Minulla oli tarkoitus juosta puolimaraton työkavereiden kanssa tässä syksyllä. Lääkäri vähän epäili, etteivät (yliliikkuvat) niveleni sittä tykkää, mutta kuuntelinko minä? No en. Eihän minulle juoksua koskaan ole oikein suositeltu, mutta tykästyin jossain vaiheessa metsässä hölköttelyyn.


No, lenkkien pidentämisellä oli hintansa ja niveliä alkoi särkeä, mutta juoksuhaavet jouduin hautaamaan lopulta siksi, että jalkapöytään tuli hiusmurtuma, jota ei saisi rasittaa. Ehkä minun on siis tyydyttävä jatkossa lyhyempiin lenkkeihin ja matalampiin tavoitteisiin, jos haluan terveenä pysyä. Tämmöinen juoksupaita päällä meillä oli kuitenkin tarkoitus juoksennella. Toimin askartelukerhomme johtajana ja jokainen leikkasi ja liimasi itselleen kirjaimet Hot Fix-kalvosta. Nyt täytyy tyytyä kannustusjoukoissa hillumiseen.

-Paula

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Toinen tekstivaihtoehto oli "Ohita vasemmalta", jonka itse asiassa yksi työkaveri sitten toteuttikin itselleen toiseen paitaan.

   -Paula

   Poista
 2. Juokseminen on kovin ristiriitainen laji, se on yhtä aikaa niin kovin ihanaa ja ihan p*skaa. Paita on huippu, mäkin tahon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, minä en ollut koskaan juossut ennen kuin nyt lasten jälkeen ja tykkään kyllä. Ehkä tuo 5-10km on kuitenkin koivilleni paras.

   Nyt siis sakset heilumaan omaa paitaa varten!

   -Paula

   Poista
 3. Hot Fix on mulle ihan uutta. Täytyypä testata tuota. Sun paita ainakin on todella onnistunut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduttiin itsekin tätä jostain tilaamaan, kun Sinellistä oli loppunut, mutta kyllä sillä saa piristettyä melkein vaatteen kuin vaatteen.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.