2013/09/27

Angry Birds -syntymäpäiväjuhlat

Eilen siis vietimme lapsen kolmevuotissyntymäpäivää pienellä kaveriporukalla. Jos muistatte vielä tämän virkkaamani possuhatun, tiedättekin, että änkkärit ovat meillä mieluisia. Poikani oli toivonut kakuksi Pirkka-lehdessä näkemäänsä Angry Birds possu-kakkua, jota kyllä harkitsinkin. Käytännössä hän ei kuitenkaan kamalasti ole tykännyt marsipaanipäällysteisistä kakuista, joten päädyin loppuvaiheessa erilaiseen kakkuun. Teemaksi otin kuitenkin possut ja possunvihreän värin.

 
Eilen heti juhlien jälkeen esittelinkin jo ehkä älyttömimmät aiheeseen liittyvät piperrykseni, possun muotoiset macaron-leivokset. Ennen juhlia vähän leikittelin kattauksella, kunnes tajusin, etten millään saa tuolla systeemillä kaikkia lapsia istutettua pöydän ääreen ja jouduin luopumaan turhasta hörhellyksestä. Saatan kuitenkin laittaa tämän kattauksen myös tuonne Arabian kattauskilpailuun, kun ehdin jo vähän vaivaa nähdäkin. Aikaisemminhan siellä on TÄMÄ Piian ihana junakattaus, josta tykkään kyllä itse valtavasti.



Koristelussa yritin siis pysyä hillityssä ja monikäyttöisissä koristeissa. Se hoituikin pääsääntöisesti valkoisin, vihrein ja keltaisin hunajakennopalloin. Hunajakennopalloja olen keräillyt aina, kun niitä on vastaan tullut niin kotimaassa kuin ulkomailla. Nyt viimeisimmät löydät ovat IKEAsta ja ilokseni myös Prismasta löytyi tällä viikolla kahta kokoa olevia hunajakennopalloja. Vihreät paperiset lyhdyt ostin puolestani keväällä Lontoosta.



Onkimispalkinnoissa päätin sitten sortua Angry Birds -kamaan ja ostin tarrat, ilmapallot ja lakupötköt ihan virallisina versioina. Pussit löytyi itseltä ja lätkäisin niihin vain possut päälle.


Tytär totesi illalla, etä hän haluaa sitten Monster High -syntymäpäivät eli urheasti sitä kohden!

-Paula

14 kommenttia:

  1. Ihanat possujuhlat :) Tosi kivat, vihreät leivonnaiset on kivoja, tein itsekin kesällä vihreän kakun, katso:
    http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/2013/08/kesainen-vihreakeltainen-kakku.html

    VastaaPoista
  2. Vähänks on hienoja systeemejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ja itse asiassa leivoin tosi vähän ja paikkasin tilanteen poppareilla, hedelmillä ja kaupan kekseillä ja maissinaksuilla.

      -Paula

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Koristeet menivät laatikkoon ja tulevat varmaan palvelemaan vielä monissa juhlissa.

      -Paula

      Poista
  4. Tosi ihana kakku ja leivokset!
    Ja tosiaan, seurailen nyt innolla Monster high-synttäriesi valmisteluja, meillä niitä on toivottu myös joten vinkkejä odottaen..
    -Milenna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tytön synttärit ovat onneksi vasta tammikuussa, joten tätä ehtii miettiä. Jotain pinkkiä, mustaa ja hopeaa varmaankin :)

      -Paula

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kivasti sanottu. Meillä kun lause taitaa kuulua: "Jahans, taisit taas vähän innostua..." ;)

      -Paula

      Poista
  6. Inspiroiduin kakustasi ja päädyin tekemään oman version 7 v -synttärijuhliin.
    http://hilmukka.blogspot.fi/2013/10/voihan-vihaiset-linnut.html

    Tuo sinun kakkusi on kyllä mieletön, synttärisankari oli varmasti innoissaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa! Kiitos, kun palasit kertomaan!

      -Paula

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.