2011/01/07

Vaikka loppiainenkin jo meni


Vaikka joulunaika on virallisesti ohi, esittelen nyt silti muutaman joululahjan.
Eräälle pienelle neidille ja herralle virkkasin raidalliset kaulurit, vaaleanpunainen on Dropsin Merinoa ja ruskean sävyinen Alpaccaa. Sydämmellä koristettu virkattu tiskirätti on ruuanlaittoa rakastavalle pariskunnalle ja vihreä villamekko yhdelle kummitytöistäni.

Erityisesti pidän tuosta villamekosta. Mekko on purkautumatonta villahuopaa, joten mahdottoman nopeaa ommeltavaa, koska huolittelusta ei tarvitse välittää. Simppeli malli, jota koristaa vain taskut kukkanapein ja koristeompelein.

Uusi vuosi ei vielä osaltani ole päässyt oikein käyntiin, sillä sitkeä flunssa kaatoi sänkyyn heti joulun jälkeen ja toipilaana ollaan edelleen. Mielenkiinnolla tätä vuotta kuitenkin odotan. Toivon, että tänä vuonna osaisin keskittyä enemmän olemiseen enkä ainoastaan suorittamiseen. Toivon, että osaan rauhoittua ja nauttia arjesta vieläkin enemmän.

Verkkaista vuoden alkua toivottaen!
-Piia

4 kommenttia:

 1. Ihania töitä. Mukavaa lauantai iltaa!

  VastaaPoista
 2. Hei. Tosi kauniit kaulurit. Millä ohjeella neuloit ne?

  VastaaPoista
 3. Kaulurit on ihan omalla mallilla, yritys ja erehdys periaatteella, suurinpiirtein seuraavasti:

  Tein ensin edestakaisia kerroksia sopivaksi katsomani pituuden. Tämän jälkeen aloin tekemään lisäyksiä, ensin joka toinen silmukka kaksinkertaisena jne. meni vähän mutu-tuntumalla, jokainen tekemäni kauluri erilailla.
  Kun uskoin, että leveyttä oli riittävästi siihen, että kaulurin mahtuu pujoittamaan pään ympäri, yhdistin reunat ja tein vielä ympyränä joitakin kierroksia. Lopuksi virkkasin reunaan napinläpilistan.

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.