2011/01/06

Kauluri

Aikaisemmin värjäämästäni sinisestä langasta ja mustasta Dropsin Limasta syntyi miesten kauluri. Merinoa olin etsinyt, mutta se oli loppu, joten toivottavasti tämä ei kamalasti kutita. Tämä oli se projekti, jota olin jo kauan suunnitellut, mutta en ollut löytänyt oikeaa sinistä. Nytkin taisi mennä vain lähelle. Tein napakkaa neuletta 3mm puikoilla. Mustaa meni 100g ja sinistä muutaman raidan verran.

Kuvan unohdin ottaa, mutta halusin jakaa teille tämän linkin, sillä ohje on mielestäni hyvä ja monikäyttöinen. Malli on Ullaneuleen Hugo. Käykää katsomassa.

Nyt neulomistahti on hieman verkkaisempi. Johtunee osittain muuton aiheuttamasta tohinasta, mutta osittain myös siitä, että tammikuusta alkaa lasku kohti kevättä, jolloin villavaatetta ei toivottavasti enää niin paljon tarvitse. Luonnollisesti keväällä tulee ommeltua enemmän kuin neulottua, mutta se vaatii enemmän yhtäjaksoista rauhallista aikaa, jota ei välttämättä tänä keväänä pienten lasten kanssa ole. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä projekteja keväällä ehdin toteuttaa.

Hyvää uutta vuotta 2011!

-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.