2011/01/14

Kestovaippaohjeita-mainos

Jo aikaisemmin kehuin Hennin taskuvaipan kaavaa ja nyt on odotus palkittu, sillä Siksaksis-blogista ja Kiedo ry:n sivuilta löytyy sähköisessä muodossa tämä kaava ja pari muutakin. Tämän yhdenkoon vaipan kaavan sainkin jo Henniltä kokeiltavaksi aikaisemmin, mistä iso KIITOS!


Nyt vain kävi niin, että poikamme 3kk painaa jo yli kahdeksan kiloa ja alkaa siirtyä S-koosta M-kokoon, jota meillä on riittämiin, eikä omaa tarvetta ole. Mutta jos tutuista joku pyöräyttää vauvan ja olisi kiinnostunut kestoilusta, niin *wink, wink* voisin kyllä tällaista kokeilla vielä tehdäkin. Ja toisaalta, kaapissani on vielä jonkin verran PUL-kangasta (miten ihmeessä!), joka pitäisi ommella pois...

-Paula

2 kommenttia:

 1. Kiitos mainostuksesta! Hieno juttu, kun siellä kasvetaan noin reippaasti :)

  Uima- ja likavaatepusseja sitten omaan käyttöön ja sukulaisille PUL-kankaista, jos et vaippoja kankaista ompele. Ne on ainakin meillä ollut tarpeellisia ja lahjaksikin niitä on useampi viety, ne on kyllä ollut tykättyjä.

  VastaaPoista
 2. MIe oon tehny jopa kännykkäpusseja niin et on ollu pul-vuori (ja patalappukangasta sisällä pehmusteena, ai miten niin tykkään mun kännykästä?)

  Ihana blogi, käyn tätä aina lueskelemassa!

  Maija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.