2011/01/25

Muistiin merkitään

Halusin työhuoneeseen muistitaulun laskuille ja lappusille.


Kirpparilta haettu taulu, josta poistin lasin ja kuvan. Taustalevyn maalasin kolmeen kertaan Tikkurilan magneettimaalilla ja kahdesti koulutaulumaallilla. Hivenen tykkäsi ohut levy kyttyrää ja veti ruttuun, mutta tässä se ei haittaa vaan melkeinpä sopii antiikkiseen tyyliin. Tietenkin ahkerampi ollisi leikkauttanut sopivan kokoisen lastulevyn pohjaksi.

Meillä molemmilla Piian kanssa taitaa nyt olla muuttamisen aikaansaama kierrätys- ja tuunausinnostus!

-Paula

7 kommenttia:

 1. Toi on kiva! Olen itsekin miettinyt joskus vastaavaa, mutta ainakaan meidän Prismassa ei ole noita maaleja kuin 1 litran purkeissa. Sikäli tuo on erityisen kummallista, kun näitä useimmin varmaan käytetään pieniin projekteihin eikä kokonaisiin seiniin.

  VastaaPoista
 2. Kalliita maaleja ovat. Magneettimaalia menee tosin paljon, muistaakseni puolen litran purkilla käsittelee yhden neliön. Netraudasta sain edullisimmin ja etenkin koulutaulumaalia jäi vielä muihinkin projekteihin.

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Hieno taulu, täytyypä pistää idea korvan taakse, jospa meidänkin uudesta kodista löytyisi vastaavanlainen. Myös vinyylilevykulho oli upea ja ajattelin kokeilla tehdä sellaisen miehelleni syntymäpäivälahjaksi. ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana idea! Ja mahtava toteutus!

  VastaaPoista
 5. Hieno taulu. Mullakin on tekeillä samankaltainen liitutaulu. Haluan sen eteiseen, johon voi kirjotella muistutuksia :) Mies lupasi tehdä kehykset.

  Lapsilla meillä on huoneissansa mangneettimalilla maalatut kohdat ja siinä on heillä mangneetteja ja piirrustuksia. Kallista maalia tosiaan oli silloinkin kolme votta sitten ,kun tehtiin ne.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.