2011/01/24

Piparminttumekko


Meillä on käynyt kaapeissa aikamoinen tuuletus tässä lähiviikkoina. Tavaraa on tullut vietyä kirpputorille tai muuten kierrätykseen ja kaappeihin haluaa vain ehdottoman tarpeelliset, kaikkinensa "less is more" tuntuu nyt jotenkin omalta. Toki tämä ei päde mekkoihin tai yleensäkkään lastenvaatteisiin! ;)

Tämä puna-valkoraidallinen Kolmen konstin mekko (Ottobre 3/09) syntyi minun vanhasta hihattomasta tunikasta. Kangasta riitti juuri sopivasti tähän tuttuun ja turvallisen malliseen mekkoon. Nyörikin oli tunikassa valmiina, joten mekko oli surautettu hetkessä kasaan. Minusta väri on aivan ihana, siksi en tunikaa kiertoon raaskinutkaan laittaa, onneksi keksin että mekkohan siitä syntyy. Nyt sitten vaan kesää odottamaan...

-Piia

3 kommenttia:

 1. Nyt selvis siis tuon mekon kaavan alkuperä. Ottobre tietysti! Minä kopioin tuon lahjaksi saamastamme mekosta.

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, ihana kangas. Nappilista ja pieni tasku on juuri sopiva lisä muuten yksinkertaseen malliin. (oliko ne muuten valmiina tunikassa?) Mä voisin kuvitella kulkevani itekkin tollasessa mekossa kesähelteessä!!! Täältä tuli myös uusi lukija, ihana blogi!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Ja tervetuloa lukijaksi Liisa! :)

  Nappilista ja tasku olivat valmiina ja juuri ne houkuttivatkin tunikan kierrätykseen.
  Sen verran tunikan kanssa turasin, että ensin irrotin taskun kun näytti siltä, että se ei mahtuisi olemaan paikallaan, kunnes huomasin, että mallailin takakappaleen kaavaa. Tyypillistä kun yrittää pikaisesti jotain tehdä! Mutta loppu hyvin kaikki hyvin! :)

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.